Sea of Thieves'in yeni güncellemesinin detayları belli oldu

Korhan ONUK 28.11.2018 - 11:53
Denizler artık daha sıkıntılı olacak.

Rare tarafından geliştirilen ve kendine özel bir hayran kitlesine sahip olan Sea of Thieves, aldığı güncellemelerle gün geçtikçe genişliyor. Açık dünyada, arkadaşlarınızla korsanlık yapabildiğiniz oyun için yayımlanacak olan dördüncü büyük genişleme olan Shrouded Spoils güncellemesinin detayları belli oldu.

Güncellemede oyuna sis ve yeni gemi özelleştirme seçenekleri eklenecek.

Sea of Thieves'in dördüncü büyük genişlemesi olan Shrouded Spoils güncellemesi bu hafta yayımlanacak. Yeni güncelleme oyuna farklılık katacak birçok yeni şey getirecek.

Shrouded Spoils güncellemesinin getirdiği en önemli yenilik sis. Siz denizlerde rastgele gezerek, oyuncuların görüş alanını azaltacak. Oyuncular bir yandan rotalarını düzgün tutmaya çalışırken, bir yandan da olası düşman saldırılarına dikkat etmek zorunda olacaklar. 

Güncelleme ile birlikte gemiler için daha fazla özelleştirme seçeneği getirilecek. Artık gemideki topları, dümeni ve bocurgatı (çapayı kaldırdığımız mekanizma) özelleştirebileceğiz. 

Shrouded Spoils, görünüş odaklı yeniliklerin yanı sıra oyunculara yeni içerikler de ekleyecek. Artık bazı aldığımız görevler bizden Megalodon ve Kraken avlamamızı isteyecek. 6 yeni iskelet kalesi oyuna eklenecek, saklanmış denizkızı heykelleri artık ödül verecek. Ayrıca iskelet gemiler artık denizlerde kol gezecek.

Shrouded Spoils, Sea of Thieves oyuncuları için güzel bir güncelleme olacak gibi duruyor. Yamanın tüm notlarına şuradan ulaşabilirsiniz. Sizce bu güncellemeden sonra oyuna daha neler eklenmeli? 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:42
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sea of Thieves'in yeni güncellemesinin detayları belli oldu
İlginizi Çekebilir