Sean Murray, No Man's Sky Switch sürümü hakkında ne düşünüyor?

Ersin Kılıç 13.08.2019 - 12:21
Oyunun Switch'e gelme ihtimali var mı?

Sean Murray katıldığı bir söyleşide No Man's Sky'ı Nintendo Switch'e çıkarmanın ilginç olacağını dile getirdi. Şu sıralar oyuna gelen Beyond isimli güncellemenin tanıtımını gerçekleştiren Murray, gelen sorular üzerine Nintendo Switch platformu için açıklamalarda bulunmuş.

Sean Murray, No Man's Sky Switch sürümü hakkında ne düşünüyor?

Oyun Geliştiricileri Konferansı'nda (GDC) gelen sorular üzerine cevap veren Murray "Bu süper derecede ilginç olurdu. Switch platformunu çok seviyorum. Açıkçacı şu anda yaptığımız gelişmelere odaklanmış durumdayız ve oyunun PS VR sürümü üzerinde gerçekten de çok çalıştık. Bu yüzden neyin mümkün olduğunu daha net bir şekilde görmek isterim" cevabını vermiş. Yani ekip olarak Switch platformuna sıcak bakılıyor ama şu an için öyle bir planlamanın yapılmadığı dile getirilmiş. 

bedava olarak yayınlanan Beyond güncellemesi ile birlikte No Man's Sky platforma göre değişiklik gösteren 16 ila 32 kişilik multiplayer moduna da kavuşmuş oldu. İlk çıktığında büyük eleştirilen alan oyunun şu aşamada oldukça sevildiğini de dile getirmemiz gerekiyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 14:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sean Murray, No Man's Sky Switch sürümü hakkında ne düşünüyor?
İlginizi Çekebilir