Sebastian Stan, Avengers 4'ün önemli bir sahnesini anlattı.

Ersin Kılıç 6.05.2018 - 16:15
Sebastian Stan, Avengers 4'ün önemli bir sahnesini anlattı.

Winter Soldier, yani Kış Askeri karakterini canlandıran Sebastian Stan, önümüzdeki yıl gösterime girecek olan Avengers 4 ile ilgili oldukça ilginç bir açıklamaya imza attı. Her ne kadar bu konu kesin olmasa da Spoiler, yani keyif kaçırıcı uyarımızı yapalım. Çünkü daha önce benzer bir açıklamayı Hulk karakterini canlandıran Mark Ruffalo da yapmış ve söyledikleri bir nevi doğru da çıkmıştı.

Sebastian Stan, Avengers 4'ün sonunu sızdırmış olabilir

Avengers: Infinity War'ın şok edici sonundan sonra gözler tabi ki henüz ismi dahi belli olmayan Avengers 4 filmine çevrildi. Ortada inanılmaz teoriler dönüyor ve filmi izleyen herkes 2019'u iple çekmeye başladı da diyebiliriz. Doğal olarak filmde yer alan aktörlerden de konu ile ilgili bazı açıklamalar geliyor. Sebastian Stan onlardan biri ve yaptığı açıklama ile büyük bir gafa imza atmış olabilir.

Sebastian Stan, Avengers 4'ün son sahnesini anlatmış olabilir

Avengers 4 ile ilgili bir söyleşi yapan Sebastian Stan, filmde yer alan bir sahne hakkında konuşmuş. "Bir sahne var, sanırım herkes orada yer alıyor. Bu sahne hakkında fazla konuşamam ama sanırım herkesin orada olabilmesi için 3 ay boyunca planlandı. Etrafınıza bakıyorsunuz ve Samuel L.jackson'dan Michael Dougles ve Michelle Pfeiffer'a kadar, herkes orada" sözlerini sarfeden Stan, 4.film ile ilgili önemli bir sahneyi böylelikle anlatmış.

Bildiğiniz gibi ilk filde de yer alan Michael Dougles, ünlü oyuncu Michelle Pfeiffer ile birlikte Ant-Man and the Wasp filminde karşımıza çıkacak. Tabi tüm bu karakterlerin bir arada olacağı sahne doğal olarak filmin son sahnelerinden biri olabilir. Belki de her şey bittiğinde, tüm MCU karakterlerini bir sahnede, bir arada görme şansına erişeceğiz. Siz ne düşünüyorsunuz?

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 05:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2018 22:15
çok eski haber moruq
MK Okuru
MK Okuru 8.05.2018 08:52
moruq ben daha yeni okuyom
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2018 20:48
Bunun nesi spoiler :)) Zaten böyle bi sahne illaki olucak.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.05.2018 20:42
"ulan hepiniz oradaydınız be" diyor yani
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sebastian Stan, Avengers 4'ün son sahnesini anlatmış olabilir
İlginizi Çekebilir