Secret of Mana geri dönüyor

Mehmet Atilla Turan 25.08.2017 - 13:25
RPG sevenleri mutlu edecek bir haber, Square Enix tarafından yayınlandı.
Square Enix, başta Final Fantasy olmakla beraber Chrono Trigger ve Einhander gibi başyapıtların kurucusu. Fakat SNES zamanından kalma ve az bilinen başka oyunları var ki, şu sıralar uçuk fiyatı ile konsolun nadir ve pahalı RPG oyunlarından biri. Secret of Mana, yayınladığı 1993 senesinde Chrono Trigger kadar sağlam bir yapım olarak görülüyordu.

Devir "eski oyunları tekrar yayınla" devri olduğu için, Secret of Mana da aynı durumun içine girdi. Square Enix, Secret of the Mana'nın "remake" versiyonu adına yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda da görüldüğü gibi oyun yeni ve kendine ait üç boyutlu grafikler bulunduracak oyun sadece berirli platformlar için satışa sunulacak.


Yapım, 15 Şubat 2018 tarihinde PC, Playstation 4 ve PS Vita için satışa sunulacak. Retro oyuncular ise PS Vita'ya çıkmasını kafa karıştırıcı bulurken, herkes Secret of Mana'nın Nintendo Switch platformuna da uyarlanmasını istiyor. Tabii bu tamamen Square Enix'in seçimine kalmış durumda. En azından PC platformundaki oyuncular Secret of Mana'nın nasıl bir yapım olduğunu yayınlacak remake ile kolayca anlayabilecek.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 04:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Secret of Mana geri dönüyor
İlginizi Çekebilir