Secret of Mana'ya ait yeni bir oynanış videosu yayınladı

Mehmet Atilla Turan 5.09.2017 - 11:24
En iyi RPG'lerden birisi yakında tekrar bizimle olacak.
Secret of Mana, 1990'lı yılların başında Final Fantasy ve Chrono Trigger ile en iyi RPG oyunlarından birisi sayılıyordu. Harika hikayesi ve savaş sistemleri ile Secret of Mana, belki de en az bilinen ve en sağlam yapımlardan biri. Bunun farkında olan Square Enix ise yeni ve eski oyunculara bu deneyimi tekrar yaşattırmayı planlamış.

Birkaç gün önce Square Enix tarafından üzerinde çalıştığı belirtilen Secret of Mana'nın "remake" versiyonuna ait yeni bir video yayınlandı. Sadece demo olarak bulunan versiyon, sadece sekiz dakikalık bir oynanışa sahip. Anlaşılacağı üzere oyun halen yapım aşamasında ve Square Enix detaylara girmek istemiyor. Yayınlancağı platformlarda her ne kadar çevrimiçi oynama sıkıntısı bulunmasa da yapım içinde çevrimiçi co-op bulunmayacak, fakat eski oyundaki gibi yanınızda arkadaşınız varsa oyunu co-op olarak oynayabileceksiniz.


Secret of Mana, 15 Şubat 2018 tarihinde PC, PS4 ve PSVita platformlarında satışa sunulacak. Yapımın ise sadece Japonya'da değil, tüm dünya ile aynı zamanda çıkarılması planlanıyor.
Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 4.05.2024 18:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
agg1401
agg1401 5.09.2017 21:29
Secret of Mana'da yeniden yapılıyor. Bir "Hudson's Adventure Island 3" yapılmıyor. Resmen ağlayacağım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Secret of Mana'ya ait yeni bir oynanış videosu yayınladı
İlginizi Çekebilir