Sega, batıdaki oyuncular için bir anket hazırladı

Mehmet Atilla Turan 28.08.2017 - 14:01
Geçtiğimiz hafta duyurulan oyunları Japonya dışında görmek ister misiniz?
Sega, geçen hafta yaklaşık üç oyunla ne kadar aktif bir yapımcı olduğunu gösterdi. Çıkacak olan yeni Fist of the North Star oyunu, seriyi yeniden güncel hale getirirken Yakuza Online ile mobil sekmesine Yakuza 6'nın hikayesi ile giriş yapacak ve son olarak Yakuza: Kimawi ile Playstation 2 dönemlerini yeniden yaşatacak. Tabii, bu oyunlarda Japon kültürü ağırlıklı olduğu için batıdaki oyuncuların kafası karışabilir. Yine de oynanış değeri için Japonya dışındaki marketlere yayılmak isteyen Sega, uzaktaki oyuncular için anket hazırladı.

Ankette de anlaşılacağı gibi ilk öncelikli olarak oyunların bilinip bilinmediği soruluyor, sonra ise eğer oyunlara karşı bir ilginiz var mı diye soruluyor. Tabii, bu tür oyunların batı marketinde görmek istediğimizden dolayı beş numarayı seçtik. Eğer siz de anketin bir parçası olmak istiyorsanız buradan ulaşabilirsiniz.

Yakuza Kimawi 2, Aralık 2017'de Asya bölgerinde satışa sunulacak, aynı zamanda Sega Japonya'da popüler olan Fist of the North Star adlı animenin yeni oyunu üzerinde çalışıyor. Fist of the North Star ve Yakuza Online'ın 2018'den önce çıkmaması planlanıyor.
Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2017 23:03
Anketi çabuk kapatmışlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sega, batıdaki oyuncular için bir anket hazırladı
İlginizi Çekebilir