Sega Soccer Slam

Merlinin Kazanı 3.06.2010 - 12:31
Hile Kodları
Siyah kutu topu açmak için – Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1 , Sol , Sol , Aşağı , O , O tuşlarına basın.

Sonsuz turbo - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla L1 , R1 , Sağ , Yukarı , O , O tuşlarına basın.

Maximum güç modu - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla L1 , R1 , Sol , Sağ , Kare, Kare tuşlarına basın.

Sınırsız spot ışığı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla L1 , R1 , Aşağı , Sağ , Kare , O tuşlarına basın.

Eski okul topu için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1 , Sağ , Sol , Sol , Kare , O tuşlarına basın.

Göz bebeği şeklindeki to için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1 , Sağ , Aşağı , Yukarı , O , O tuşlarına basın.

Büyük vuruşlar için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla L1 , R1 , Yukarı , Yukarı , O , Kare tuşlarına basın.

Dünya şeklindeki top için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1 , Sağ , Sağ , Sol , O , O tuşlarına basın.

Plaj topu için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1 , Sağ , Sağ , Aşağı , Kare , O tuşlarına basın.

Eski tıp için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1 , Sol , Yukarı , Yukarı , Kare , Kare tuşlarına basın.

Çocuk topu için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla R1 , Sol , Sağ , Sağ , Kare , Kare tuşlarına basın.

Farklı Tsunami Takımı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla O , Kare , Aşağı , Yukarı , Sağ , Sol tuşlarına basın.

Farklı Volta Takımı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla Kare , O , Aşağı , Yukarı , Aşağı , Yukarı tuşlarına basın.

Farklı Subzero Takımı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla  Kare , Kare , Aşağı , Sağ , Sol , Yukarı tuşlarına basın.

Farklı Spirit Takımı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla  Kare , Kare , Aşağı , Aşağı , Sol , Sağ tuşlarına basın.

Farklı El Fuego Takımı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla  O , O , Aşağı , Aşağı , Sağ , Sol tuşlarına basın.

Farklı Toxic Takımı - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla  Kare , O , Aşağı , Yukarı , Yukarı tuşlarına basın.

Bütün Farklı Takımlar - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla  O , Kare , Aşağı , Aşağı , Aşağı , Aşağı tuşlarına basın.

Klasik Film Modu için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla  O , Kare , O , Kare , O , Kare , Sol , Sağ , Sol , Sağ , Sol , Sağ tuşlarına basın.

Modern Film Modu için - Oyuncuların kendini tanıttığı ve eşyaları hakkında konuştuğu ekranda sırasıyla Kare , O , Kare , O , Kare , O , Sağ , Sol , Sağ , Sol , Sağ , Sol tuşlarına basın.

Stadyumları açmak için – Sadece bu kodu gitmeniz yeterli:
R1 , R1 , Sağ , Sağ , Yukarı , Yukarı , Yukarı , Yukarı , Yukarı , O , O tuşlarına basın.
Sega Soccer Slam
İlginizi Çekebilir