SEGA ve Microsoft stratejik ortaklık kuruyorlar

Murathan Özlü 1.11.2021 - 18:27
SEGA ve Microsoft, "Super Game Girişimi" adındaki bir girişimin parçası olarak ortaklık kuracaklar ve SEGA oyunları Microsoft Azure platformuna da gelecek.

SEGA ve Microsoft "stratejik ortaklık" kapsamında bir araya geldiklerini ve SEGA yapımı oyunların bundan sonra Microsoft Azure platformu üzerinden geliştirileceğini duyurdu. SEGA, anlaşmanın "Super Game" girişiminin nin bir parçası olduğunu ve SEGA'nın "yeni ve yaratıcı" oyunları, dünya çapındaki çevrimiçi toplulukları düşünerek geliştireceği belirtildi.

SEGA ve Microsoft Azure sistemi üzerinden ortak çalışacaklar

Sega konu ile ilgili yayınladığı açıklamada şu ifadeler yer verdi:

" Bu ittifak ile SEGA olarak önümüze baktığımızı ve Microsoft ile ortaklık kurarak gelişmekte olan trendleri kaçırmadığımızı gösteriyoruz. Amacımız geliştirme süreçlerini optimize edip, Azure bulut teknolojisini kullanarak yüksek kalitede işleri oyuncular ile buluşturmaya devam etmek."

SEGA ve Microsoft

Azure, Microsoft'un kendi "bulut" sistemi. Sistem, Microsoft'un resmi sitesinde şöyle açıklanıyor:

" Azure bulut platformu, günümüzün sorunlarını çözmek ve geleceği şekillendirmek üzere yeni çözümlerinizi hayata geçirmenize yardımcı olacak şekilde tasarlanmış 200’den fazla ürün ve bulut hizmetinden oluşur. Tercih ettiğiniz araç ve çerçevelerle birden çok bulutta, şirket içinde ve uçta uygulamalar oluşturun, çalıştırın ve yönetin."

Göz attığımızda Azure'un daha çok şirket/firmaları ortak bir yerde buluşturup rahatça çalışmalarını sağlamayı amaçlayan bir, şirket/firma odaklı bir bulut sistemi olduğu görülüyor.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 12:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.11.2021 14:27
Yalnız thumbnail'deki amblem Autodesk'in
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.11.2021 11:50
Sega ve Microsoft biraz cringe olmuş sanki :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
SEGA ve Microsoft stratejik ortaklık kuruyorlar
İlginizi Çekebilir