Sega, Yakuza 6: The Song of Life adına bir anket yayınladı

Mehmet Atilla Turan 17.04.2018 - 21:09
Sorulardan birisi ise dikkat çekiyor.

Yakuza hayranlarının birkaç aydan beri beklediği tarih geldi ve çattı. Bugün çıkan Yakuza 6: The Song of Life, serinin tekrardan canlanmasına ve batıdaki oyuncuların da yeni Yakuza deneyimine sahip olmasına yardım etti. Her zamanki gibi Sega, oyuncularından bir nevi geri dönüş istedi ve Google Surveys yardımı ile Yakuza 6: The Song of Life adına bir anket hazırlayarak oyunculara birkaç soruda bulundu.

Sorulardan birisi Fist of the North Star ile alakalı

Yakuza Takımı, şu sıralar Fist of the North Star'ın yeni oyunu üzerinde çalışıyor. Bu popüler anime adına ne yazık ki pek oyun bulunmuyordu. Fakat Yakuza Takımı'nın geçen sene Fist of the North Star isminin haklarını alması ile beraber yeni bir oyun üzerinde çalışmaya başlamıştı. Sadece Japonya için özel olarak çıkarılması planlanan oyunun şu anlık Avrupa ve Amerika piyasasına çıkıp çıkmayacağı belli değil. Ama Sega'nın yayınladığı ankette sorulardan birisi "Fist of the North Star batıya gelseydi almayı planlar mıydınız?" oldu. Yakuza 6: The Song of Life'ın anketine ise bu linkten kolayca ulaşabilirsiniz.

Tabii bu soru, Fist of the North Star oyununun yakında batı marketine gelebileceğinin büyük bir kanıtı oluyor. Daha öncesinde Yakuza: Kiwami 2 için de aynı soruyu anketlerinde bulunduran Sega, yazın Kiwami 2'nin batı piyasasına 2018 yazında geleceğini açıklamıştı.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sega, Yakuza 6: The Song of Life adına bir anket yayınladı
İlginizi Çekebilir