Sega, yeni Sonic the Hedgehog oyununu biraz erken duyurmuş

Aleyna Yıldırım 26.07.2021 - 16:27
Serinin hayranları yeni Sonic the Hedgehog oyununu merakla beklese de Sega oyunun erken duyurulduğunu düşünüyor.

Mayıs ayında Sega, 2022'de piyasaya sürülmek üzere yeni bir Sonic the Hedgehog oyunu üzerinde çalıştığını duyurdu. Bunun üzerine kısa bir tanıtım videosu da gösterildi. Bu videoda Sonic, bir ormanda koşuyordu ve süper hıza geçtiğinde  yanıp sönen açıklanamayan bir sembol dikkatimizi çekiyordu.

Yeni oyun duyurusu, Sonic'ten daha hızlı geldi

Nintendo Enthusiast tarafından çevrilen 4Gamer ile yapılan bir röportajda Sonic Team başkanı Takashi Lizuka, duyurunun biraz erken yapıldığını kabul etti. Hayal kırıklığı yaratan 2017 oyununa da  değinen Takashi, "Sonic Forces'tan bu yana Sonic serisi için yepyeni bir aksiyon oyunu duyurmadık ve bu da hayranları endişelendirdi" dedi.

“Biraz erken olsa da, en azından 30. yıl dönümü vesilesiyle yepyeni bir oyunun geliştirildiğini duyurmak istedim.” diyerek Sonic hayranlarının biraz da olsa gönlünü almayı başardı. Ayrıca Takashi Lizuka, yalnızca 32 saniye süren tanıtım videosunda gözüken gizemli sembolle ilgili ufak bir açıklamada bulundu. “Oyunda görünen sembolik bir şey ama anlamı hala bir sır. Ancak, bunun bir kesinti yoluyla çözülecek bir şey olmadığını söyleyeceğim. Sonunda daha fazla ayrıntı paylaşacağız, bu yüzden lütfen biraz daha bekleyin." dedi. Şimdilik yeni Sonic oyunu ile ilgili elimizdeki tüm bilgiler bunlar.

Sega, yeni Sonic the Hedgehog oyununu biraz erken duyurmuş

Yepyeni Sonic Team oyunu 2022 yılında PC, PS4, PS5, Switch, Xbox One ve Xbox Series X/S'ye gelecek. 2022 yılına kadar bekleyemeyecek bir Sonic hayranı iseniz üzülmeyin.  Bu Eylül'de Sonic Colors Ultimate,  2022 yılında gelecek olan Sonic Origins derleme oyunu ve  Netflix platformu üzerinde yayımlanacak 24 bölümlük animasyon dizisi de sizlerle buluşacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 11:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
ErenEroğlu
ErenEroğlu 26.07.2021 16:37
2022’de SEGA’dan beklentimiz büyük.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sega, yeni Sonic the Hedgehog oyununu biraz erken duyurmuş
İlginizi Çekebilir