1/2

Sennheiser Headset PC 3 Chat

Hakan Sülün 22.02.2012 - 14:34
Sohbetler hiç bitmez!
İnternet üzerinden konuşmak isteyen yakınlarıma en çok destek sağladığım konulardan bir tanesi de kulaklık seçimi oldu. Genelde bildiğim kulaklıklar arasından birini seçer ve tavsiye ederim. İnceleme için ofisimize uğrayan Sennheiser Headset PC 3 Chat ise henüz hiç test etmediğim bir kulaklık. Öyleyse bir an evvel incelememe başlıyorum ki bakalım ilerde bunu da tavsiye listeme ekleyebilecek miyim?

Tasarım nasıl?

Sennheiser Headset PC 3 Chat, için ilk bakışta söyleyebileceğim şey; tasarım açısından oldukça sade olduğu. Kafaya yukarıdan oturacak şekilde dizayn edilmiş kulaklığın, sol tarafında mikrofon bulunuyor ve 2 metrelik oldukça uzun bir kablosu var. Kablonun üzerinde bir ses kontrolü olmamasından pek hoşnut kalmadım açıkçası.
 
Sennheiser Headset PC 3 Chat
Ağırlığı yalnızca 77 gram olduğundan, kafama taktıktan sonra tüy gibi geldiğini hissedebiliyorum. Ne yazık ki yastık bölümleri biraz ufak kaldığından, kulağımın bir bölümü açıkta kalıyor.  Uzun süreli kullanım sonucu yaptığım testlerdeyse herhangi bir terleme ya da rahatsız etme etkisi görmedim.

Performansa göz atıyoruz

Sennheiser Headset PC 3 Chat, adında anlaşılacağı üzere Internet üzerinden sohbet için yapılmış bir kulaklık. Bu sebepten müzik, oyun ve video platformlardaki performansını çok dikkate almıyorum ama bu gene de test yapmayacağım anlamına gelmiyor.