Videosu yayınlanan Sense8'in son bölümü 8 Haziran'da yayınlanacak

Ersin Kılıç 17.05.2018 - 17:34
Sense8'in finali ne zaman yayınlanacak?

Geçtiğimiz dönemlerde iptali ile takipçilerini oldukça üzen Sense8 dizisi için sevindirici bir haber gelmiş ve dizinin final bölümünün yayınlanacağı resmi olarak açıklanmıştı. İşte dizinin hayranları tarafından merakla beklenen Sense8 dizisinin final bölümünün fragmanı geçtiğimiz dakikalarda Netflix tarafından yayınlandı.

Sense8 dizisinin son bölümü için fragman geldi

Matrix serisi ile adından söz ettiren Wachowski Kardeşler tarafından yönetilen Sense8 dizisinde, telepati ile iletişim kuran ve birbirlerinin özelliklerini kullanabilen bir grubun hikayesine tanıklık etmiştik. Netflix iptal kararından sonra dizinin hikayesinin tamamlanması için bir adım atmış ve son bir bölüm çekileceğini müjdelemişti. 8 Haziran'da yayınlanacak olan bu son bölümün fragmanına baktığımızda ise aksiyon sahnelerinin oldukça ön plana çıktığını da görüyoruz.

Dizi hakkında daha fazla bilgi alabileceğiniz Sense8 resmi sayfası dışında dizinin bu son bölümü için yapılan açıklamaya ve son bölümün fragmanına da aşağıdan göz atabilirsiniz.

Telepati yoluyla iletişim kuran kahramanlar ve beklenmedik müttefikleri bir kurtarma görevi için bir araya gelirler. "Duyusalların" geleceğini korumak için, gizli örgüt BPO'nun durdurulması gerekmektedir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 18:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sense8 dizisinin özel finali için resmi fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir