Senua's Saga: Hellblade 2 videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 12.06.2023 - 00:06
Ninja Theory'nin uzun süredir geliştirme aşamasında olan oyunu Senua's Saga: Hellblade 2 videosu yayınlandı. Soru işaretleri de beraberinde geldi.

Yıllarca bekleyişin ardından Ninja Theory tarafından uzun süredir geliştirme aşamasında olan Senua's Saga: Hellblade 2 videosu yayınlandı. Xbox Showcase sunumunda yayınlanan bu video dört dakikayı aşan süresine rağmen soru işaretlerini de beraberinde getirdi. Atmosfer olarak beğeni toplasa da herhangi bir oynanış dinamiğine yer verilmemiş olması oyuncuları biraz üzüntüye uğrattı diyebiliriz.

Senua's Saga: Hellblade 2 videosu oyuncuları şaşırttı

Özellikle teması ile dikkat çeken ilk oyunun devamı niteliğinde karşımıza çıkacak olan yapım, Xbox konsolları dışında PC platformuna da geliyor. Oyunun hala net bir çıkış tarihi açıklanmasa da 2024 yılında çıkacağı açıklandı.

2019 yılında duyurulduğunu göz önüne alırsak, daha önce yayınlanan bir oynanış videosu dışında hala elle dokunur bir detaya yer verilmemesi ise tabi ki soru işaretlerini de beraberinde getiriyor. Xbox Series X konsolundan kayıt edildiği açıklanan bu yeni videoya ve oyunun açıklamasına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ninja Theory ekibinin sunduğu bu sinematik sürükleyicilik, güzel bir şekilde gerçekleştirilmiş görseller ve etkileyici sesler ile Senua'nın hikayesinin bir sonraki bölümünün derinliklerine dalın.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 09:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2023 03:02
Bu ninja theory oyunlarını pek sevemedim. DMC eh işte ama ana seri kadar güzel değildi. Bu ise aşırı dram oyun mekaniği yok denecek kadar az. Hiç sevmiyorum böyle oyunları.
MK Okuru
MK Okuru 13.06.2023 11:13
Oyun değil film yapıyorlar. Sinema ve televizyon okuyup iş bulamamış, sonra gelip biz oyunculara sarmışlar. Zorla izlettireceğim diyor. Çıkın gidin hayatımızdan dram istemiyoruz eğlenmek istiyoruz. Ejderha genç kızı yemesin, bir centilmen gibi genç kızı kurtaralım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
babayaro
babayaro 12.06.2023 03:17
valla bende soru işareti olmadı. zaten oyun buydu, ilk oyunda böyleydi. bu da baya baya iyi gözüküyor. hani oyuna zaten olmadığı birşey hakkında neden böyle değil diye yüklenmek bana pek mantıklı gelmedi
MK Okuru
MK Okuru 12.06.2023 20:39
Haklısın ortada gerçekten bir sey yok hem de hiç...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Senua's Saga: Hellblade 2 videosu
İlginizi Çekebilir