Serious Sam 3 ertelendi

Murat Halilbeyoğlu 1.10.2011 - 14:01
Al sana bir tane daha!
Croteam yaptığı bir açıklama ile ekim ortasında çıkması planlanan Serious Sam 3'ün kasım ayına ertelendiğini belirtti.

Firmadan Alen Ladavac, SeriousZone forumunda yaptığı duyuruda resmi açıklamanın bir iki gün içerisinde yapılacağını söyledi.

SS3 üzerinde çok sıkı çalıştıklarını belirten Ladavac özellikle son aylarda söz verilen 18 Ekim tarihine yetiştirmek için ellerinden geleni yaptıklarını yazdı.

Serious Sam 3 ertelendi
"Son birkaç gündür bazı yenilikler üzerinde çalıştık. Bunlar hem içeridekilerin düşünceleri, hem de beta testinden aldığımız geri bildirimler doğrultusunda oldu ve bunun sonucunda oynanışa biraz daha yüklenip, hataları olabildiğince azaltmayı ve optimazasyonu biraz daha yükseltmeyi uygun bulduk. Dolayısı ile önceden belirlediğimiz zamanın dışına çıkmak zorunda kaldık. Biz bu oyuna çok emek ve sevgi harcadık ve serinin bu oyunundan hayranların büyük beklentisi olduğunu da biliyoruz."

"Bundan dolayı oyunu bir ay erteleme kararı aldık. Konu hakkındaki detayları daha sonra açıklayacağız, ancak şimdilik bilmeniz gereken oyunun biraz daha cilalanması için ekstradan bir aya ihityacımız olduğudur. Çünkü bu oyunu çok seviyoruz ve onun gerçekten mükemmel bir oyun olmasını istiyoruz."

Serious Sam 3'ün yeni çıkış tarihi 22 Kasım oldu.
 
Yorumlar 22
MK Okuru
MK Okuru 19.05.2024 06:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Serious Sam 3 ertelendi
İlginizi Çekebilir