Serious Sam 4 ile Vatikan'a gidip Popemobile sürebileceksiniz

Alparslan Gürlek 29.08.2020 - 11:51
Serious Sam 4 için paylaşılan yeni bir fragman ile Vatikan'a gidip papanın meşhur "Popemobile" aracını kullanabiliyorsunuz. Tabi biraz farklı...

Serious Sam 4 için yayınlanan yeni bir fragman oyunun yapısındaki temel değişikliklerden birini gösteriyor. Bölge olarak seçilen Vatikan ve yeni düşmanlarla kapışmak için yeni aletler kullandığımız gözümüze çarpıyor.

Serious Sam 4, Vatikan, Papamobil!

Serios Sam oyunlarının öne çıkan özellikleri her şeyin kusursuz ya da gerçekçi olması değil, daima her şeyin bozuk ve kırık olmasıydı. Future Games Show'da gösterilen yeni Serious Sam 4 fragmanını hemen alt taraftan izleyebilirsiniz.

Asla gülmeyen ciddi suratlı abimiz Sam, bir nedenle Vatikan yolcusu oluyor ancak yol bilmediği için yerel halktan bir teyzemize yön soruyor. Teyzemiz hiç kıyar mı gencecik delikanlıyı yürütmeye, hemen ona Popemobile'in yerini tarif etmeye başlıyor. Karakterimiz Sam ise "Hiç benlik değil teyze, direk yolu tarif et Vatikan'a gideyim" demeye getirirken teyzemiz "Aptal olma çocuk. Bu yeni Popemobile" diyor ve Sam ağır silahlarla kuşatılmış bir makine olarak yoluna devam ediyor.

Popemobile diyince aklınıza ilk Katolik Kilisesi papasının halka açık gezilerde kullandığı o üstü cam kaplı araba gelmesin, Sam'in popemobile'i daha işlevsel. Mental'in ordularını katletmek için kullandığı bir ölüm makinesi de diyebiliriz. Tabi Sam böyle dev bir canavara dönüşünce düşmanların da büyümesini beklemek sıradışı değil. Cthulhu mitosundan fırlayıp gelmiş gibi görünen devasa bir düşman da fragmanın hemen devamında beliriyor. Tabi düşmanlarla dövüş şekli Serious Sam serisinden aşina olduğumuz gibi taktiksel ya da stratejik değil "Çok vur, çok hareket et, az düşün" tarzında. Biz de bu oyuna zaten bunun için para ödüyoruz, Croteam'in saçmalığa dört kolla sarılıp, ciddi olan her şeyin gülünç yanlarını bize göstermesi bu seriyi kıymetli kılıyor.

Serious Sam 4 ile Vatikan'a gidip Popemobile sürebileceksiniz

Serious Sam 4 aslında dev düşmanlarla karşılaştığımız ilk oyun değil. Serinin üçüncü oyununda da devasa boyutlarda düşmanlarla karşılaşıp hepsini yenmiştik. Afganistan'ın ortasında ortalıkta deliler gibi koşup sağa sola güdümlü füzeler sıkan dev bir robotu bile yendiysek Cthulhu mitosundan fırlayıp gelmiş yaratığın dokunaçları bizim için çok dert olmasa gerek. Bildiğiniz gibi Serious Sam 4 aynı zamanda Türkçe dil desteğine sahip olarak çıkacak. Oyun 24 Eylül 2020 tarihinde PC için çıkıyor.

Yorumlar 12
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 03:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 1.09.2020 01:12
Ne saçmalıyorsun sen aga. Strateji oyunlarına para ödenmez mi yani. Düz vur ilerle savaşı seviyorsanız sevksizsinizdir. Serious sam ayrı o zor çünkü. Hakikaten zor. Neyse beyin yoran oyunlar bence çok daha kaliteli. Asıl o tarz oyunlar çok palalı olmalı. Asıl emek o tarz oyunlara veriliyor çünkü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2020 09:45
ilk cıktığı zamanı hatırlarım internet kafelerde deli gibi oynanırdı benim pek ilgimi cekmezdi ama oynadım eglenceli bir yapısı vardı ama devamını getirmedim 13 sene önce rpg ile tanışmamla zaten oyun tarzım hepten değişti ama camurda atmamak lazım demekki tutu 4 oyunu cıktı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 30.08.2020 14:43
Bu çöpü oynayacagima 99 da kafede oynadığım half life i oynarim daha iyi hem grafik hem de oynanış açısından bu rezaletten daha iyidir. O zamanlar oyunu yükleyip biraz oynadıktan sonra dayanamayıp silmiştim, CD ciden alıp verdiğim paraya acimistim, o zaman da berbat bir oyundu, bu da berbat bir oyun
MK Okuru
MK Okuru 31.08.2020 00:44
çok biliyorsan daha iyisini sen yap o zaman..! çamur atmakla çözülmüyor işler..!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2020 13:57
PS2 grafikli leş oyun , arkadaş hikaye yok diyalog yok bari grafik biraz elle tutulur olsun ya yıl olmuş 2020. Gözlerimiz kanadı yapmayın böyle kötü ve berbat oyunlar, bırakın geçmişte kalsın.
MK Okuru
MK Okuru 30.08.2020 09:44
Oyunu 2-3 ay önce satın aldım, eskiler bilir bu oyunu, fazlasıyla bana yeter.
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2020 18:35
Değerlendirme yapmadan önce olayı anladığından emin ol bence. Adamların başından beri grafik tarzı bu. Bunu anlayamayacak kadar humor yoksunu oyuncular olması kötü tabi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2020 20:58
Adamlar "binlerce düşman üzerinize saldıracak"diyor arkadaşlar.Peki bu adamlar muazzam grafik kassalar o koşan binlerce düşmanı ekran kartlarınız nasıl kaldıracak? Galiba hepinizin pc kasaları modifiye edilmiş devasa iş istasyonları.
MK Okuru
MK Okuru 29.08.2020 21:59
Var yöntemi hocam.. Gece yarısı zifiri karanlık yaparsın. Gölge derdin kalmaz. LoD düşsün diye fog kasarsın görüş açısı max 100m olur. Doku vs leri kopya olan 1000 düşmanı salarsın her türlü olur.
---------------------------
Bu dediklerinizi yaparlarsa ortalıkta Serious Sam diye bir seri kalmaz :)))
Kalan Karakter: 300 Gönder
Serious Sam 4 ile Vatikan'a gidip Popemobile sürebileceksiniz
İlginizi Çekebilir