Seven Knights, 3’üncü yılını yeni kahramanlarla kutluyor

Ersin Kılıç 22.10.2018 - 10:16
Birlik Yağması oyuna eklendi

Netmarble bugün, mobil RPG Seven Knights'ın 3. yılını kutladığını ve oyuna bir yeni kahraman ile Kudretlendirme güncellemesinin de dahil olduğu büyük bir güncelleme getirdiğini duyurdu.

Bathory karakteri eklendi

Bu güncellemeyle, 'Gizlenmiş Usta' grubundan özel bir kahraman olan Bathory oyuna eklendi. Bathory, büyüleyici bir görünüme sahip bir vampir. Ayrıca Kudretli Teo ile karakter daha da güçlü yeteneklerle buluşuyor.

Seven Knights’ın yeni içerikleri ‘Birlik Yağması’ ve ‘Limit Kırma’ açıklandı. Birlik Yağması, Baş Düşman'ı temizlemek ve Birlik üyeleriyle birlikte ödüller kazanmak için yeni bir içerik. Ayrıca, oyuncuların kahramanlarını daha da güçlendirebilmeleri için Limit Kırma sistemi genişletildi.

Etkinliklerde zengin ödüller var

Netmarble bu güncellemeyi kutlamak amacıyla çeşitli etkinliklerle birçok ödül dağıtıyor. 3. Yıldönümü Katılım etkinliği 4 hafta boyunca oyunculara ödüller dağıtacak ve oyuncular 1554 Yakut, 3 Kudretli Kahraman, 9 Özel Kahraman Seçici ve daha pek çoğuna ücretsiz sahip olacak.

Ayrıca, özel etkinliklerle kullanıcılar sadece oyuna giriş yaparak 40. Seviye 6-yıldız Teo'ya ve daha birçok ödüle sahip olacak. Hem yeni hem de eski kullanıcılara yönelik Kullanıcı Rehberi oyuna eklendi ve oyuncular Rehber Görüntüleme görevlerini tamamlayarak birçok ödül kazanabilecekler.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:49
Kalan Karakter: 300 Gönder
Seven Knights, 3’üncü yılını yeni kahramanlarla kutluyor
İlginizi Çekebilir