Sevilen metroidvania oyunu Hollow Knigh’a yeni güncelleme geldi

Ahmet Özçilingir 23.04.2018 - 12:27
Lifeblood güncellemesi kullanılabilir durumda

2 boyutlu mertoidvania aksiyon oyunu Hollow Knight’ın, uzun zamandır beklenen güncellemesi Lifeblood erişilebilir duruma geldi. Geliştirici Team Cherry’nin yaptığı açıklamaya göre, oyunu Steam veya GOG Galaxy üzerinden satına alan oyuncuların oyunları, otomatik olarak Lifeblood güncellemesini indirecek.

Güncellemeyle birlikte oyuna yeni bosslar ekleniyor

Oyuna gelen güncellemeyle birlikte, oyunda bulunan boss’ların da güncellendiği ve mevcut boss’lar dışında, oyuna yeni boss’ların da eklendiği belirtildi. Aynı zamanda oyunun oldukça karmaşık bir yapıda olan harita yapısında kaybolan oyuncular için de, sevindirici bir haber geldi. Yeni güncelleme ile birlikte, haritada istediğiniz noktaya özel harita işaretleri koyabileceksiniz. Yeni güncellemeyle birlikte, aynı zamanda bir takım hataların düzeltildiği ve ekstra özelliklerin de oyuna eklendiği belirtildi. Hollow Knight’ın üçüncü ve son ücretsiz DLC paketi Gods & Glory’nin önümüzdeki aylar içinde çıkması bekleniyor.

24 şubat 2017’de Pc için çıkış yapan, Theam Cherry’nin geliştirdiği Hollow Knight, oyunseverlerin büyük beğenisini toplamıştı. Hollow Knight’ın üçüncü ve son genişleme paketi Gods & Glory’nin duyuru fragmanına aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2018 22:35
Bir inceleme yazarsınız artık :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sevilen metroidvania oyunu Hollow Knigh’a yeni güncelleme geldi
İlginizi Çekebilir