Playstation 3'te bulunan bazı oyunların çevrimiçi süresi bitiyor

Mehmet Atilla Turan 4.10.2018 - 21:24
Eski jenerasyonda bulunan çevrim içi oyunlara güle güle diyoruz.

Playstation 4'ün her geçen gün artan ilgisi ve Playstation 3'ün her geçen gün azalan ilgisi yüzünden, bazı PS3 oyunlarının çevrim içi desteği kesilecek. Desteğin kesileceği üç oyun şimdiden belirlendi: Playstation All-Stars Battle Royale, Twisted Metal ve Warhawk. Yapımların tek kişilik oyun modları halen oynanabilecek fakat sunucular kapanacağından dolayı çevrim içi oynamak artık mümkün olmayacak.

Üç oyundan en kötü darbeyi Warhawk aldı.

25 Ekim tarihinde kapanacak olan çevrim içi destek, belirttiğimiz gibi birkaç oyunu etkileyecek. Nedeni ise o tarihte gerçekleşecek olan PS Store güncellemesi olacak. O tarihe kadar oynanabilecek olan çevrim içi oyunlar, aslında harika ve müthiş eğlenceli yapımlar olarak biliniyor. Özellikle Playstation All-Stars Battle Royale, Sony ailesinin "Super Smash Brothers"ı olmayı başarmıştı. Warhawk ise oyuncuların uzun zamandır beklediği klasik Playstation oyununun PS3 uyarlaması olarak yayınlanmıştı. Warkhawk'ın çevrim içi özelliklerinin kaldırılması, oyunun çoğu bölümünü boş bırakıyor, yani neredeyse gereksiz bir yapım kümesine düşüyor.

Yine de bu oyunların 10 seneden fazla bir süreç boyunca çevrim içi oynamak da büyük bir başarı, çoğu oyunun bir sonraki versiyonu çıkarıldığı zaman desteği bırakılır, fakat bu oyunlar bir başkaydı.

Sevilen Playstation oyunlarının çevrimiçi desteği yakında bitecek

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 13:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2018 03:32
Şu yeni nesile bir TM yapmadılar gitti arkadaş ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sevilen Playstation oyunlarının çevrimiçi desteği yakında bitecek
İlginizi Çekebilir