Sevilen strateji oyunu Frostpunk mobile geliyor

Ersin Kılıç 9.05.2021 - 13:32
Başarılı teması ile dikkat çeken 11 Bit Stüdyosunun strateji türündeki sevilen oyunu Frostpunk mobile geliyor.

Frostpunk mobile sonunda duyuruldu. Son olarak geçtiğimiz Şubat ayında strateji türündeki sevilen oyunun mobil sürümünün gelebileceğine dair dedikodular çıkmıştı. Aradan geçen üç ayın ardından bu dedikoduların gerçeklik payı olduğu ortaya çıktı ve Frostpunk Mobile resmi olarak duyuruldu. Şehir kurma dinamiğini hayatta kalma unsurları ve farklı seçimler ile birleştiren oyun hem iOS hem de Android platformuna gelecek.

Frostpunk Mobile, iOS ve Android için duyuruldu

Oyunun yapımcısı olan 11 Bit Studios yaptığı açıklama ile oyunun mobil sürümü için NetEase Games ile anlaştıklarını duyurdu. Oyunun çıkan indirilebilir içeriklerinin mobilde olup olmayacağı ya da oyunun fiyatı konusunda ise henüz açıklama yapılmadı. NetEase gönümüzdeki günlerde Frostpunk Mobile için çeşitli duyuruları yapacak. Bu duyurular arasında muhtemelen merak edilen bu soruların yanıtlarını da görebileceğiz. Oyun hakkında daha detaylı bilgiye incelememizden ulaşabilirsiniz.

Frostpunk inceleme

Sevilen strateji oyunu Frostpunk mobile geliyor

Frostpunk hakkında

Oyunculara 19. yüzyıl sanayi devrimini alternatif bir bakış açısıyla anlatan zengin bir hikâye kurgusu içinde karmaşık bir stratejik mücadele sunan Frostpunk gezegenimizin nasıl esrarengiz bir şekilde donarak bildiğimiz şekliyle uygarlığa son vermesi ve insan ırkını ağır koşullara uyum sağlamaya zorlaması üzerine bir hikâye örmektedir. Yeryüzünde belki de son kalan uygar toplumun lideri olarak, hayatta kalan sakinlerinin yaşayabileceği bir şehir inşa edecek, yeni teknolojiler bulacak, donmuş toprakları keşfedecek ve en önemlisi toplumu acımasız bir dünyada yaşam kurmaya hazırlayacak şekilde yönetecek ve ona hükmedeceksiniz. İster aydın bir hükümdar olun ister demir yumruklu bir tiran, bu dünyada seçim yapmanın göründüğü kadar kolay olmadığını ve insanlar üzerinde güç sahibi olmanın onları önemserken hissettiğiniz sorumluluk duygusu kadar ağır olduğunu keşfedeceksiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 14:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.05.2021 20:46
Aynı oyun mu yoksa bebeler için incik bincikli olarak mobile mi uyarlıyorlar?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sevilen strateji oyunu Frostpunk mobile geliyor
İlginizi Çekebilir