Shadow of the Tomb Raider duyurusu resmi olarak yapıldı

Ersin Kılıç 15.03.2018 - 16:50
Oyunun ilk videosu geldi

Shadow of the Tomb Raider aylar önce gelen sızıntılardan sonra duyurusuna saatler kala sızdırılmış ve dün gece Tomb Raider filminden önce yayınlanan oyunun duyuru videosunu izlemiştik. İşte kamera çekimi olarak sızdırılan bu videonun kaliteli versiyonu ile birlikte Shadow of the Tomb Raider'ın resmi duyurusu da geldi. 

Shadow of the Tomb Raider duyuruldu

Oyunun duyurusu kısa bir teaser videosu ile yapıldı. Bu videoya baktığımızda ise oyunun logosunda da kullanılan güneş tutulmasının oldukça önemli olduğunu görüyoruz. Bu kısa videoda Lara Croft yine koşuyor, zıplıyor ve yerlerde yuvarlanmaya devam ediyor. Yani genel olarak ilk iki oyunun izinden giden bir yapı ve oynanış ile karşımıza çıkacağını söyleyebilirim. Açıkçası ben oyundan biraz daha yenilik bekliyorum bu konuda. Umarım tamamen benzer bir şekilde gelmez.

Bu videoda yer alan detaylara baktığımızda ise kesin olmamakla beraber oyunun Maya Uygarlığı ile alakalı olacağını düşünüyorum. Zaten videoda Maya kalıntıları ve piramitleri net bir şekilde belli oluyor. 14 Eylül'de çıkacak olan oyunun resmi sitesinde Pazar günü bir Puzzle kısmı da açılacak. Bu kısımda ne olacağı hakkında herhangi bir açıklama yok. Oyunun asıl tanıtımının ise 27 Nisan'da yapılacağı belirtilmiş.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 01:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2018 18:47
“”Sony a1 oled ve Tomb Raider artı 4K gameplay ve ps PRO””hadi daha nicelerine last of uslara unchartedlara resident evillara silent hillara 4K şov başlasın bu tv baş döndürüyor yaşasın görsellik grafik ve gerçekçilik
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.03.2018 17:35
Bence çıktığı tarih çok riskli 1.5 ay ertelenir bu oyun. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow of the Tomb Raider duyurusu resmi olarak yapıldı
İlginizi Çekebilir