Shadow of the Tomb Raider'da Lara Croft'un ölümcül bitirişleri

Ahmet Özçilingir 13.08.2018 - 13:46
Lara Croft Rambo misali

Square EnixShadow of the Tomb Raider için kısa bir tanıtım videosu daha yayınladı. Sadece 37 saniye süren yeni tanıtım videosunda Shadow of the Tomb Raider'ın oynanaış görüntülerine yer veriliyor. Lara Croft'un ölümcül bitirişleri gözler önüne seriliyor. Shadow of the Tomb Raider'da, Lara Croft önceki yeni nesil Tomb Raider oyunlarına kıyasla daha fazla bitiriş hareketine sahip olacak.

Shadow of the Tomb Raider'dan yeni oynanış videosu geldi

Gizlilik elementlerinin de kullanılacağı Shadow of the Tomb Raider'da Lara, saklandığı yerden aniden çıkıp, bıçağıyla düşmanlarının işini bitirecek. Yayınlanan yeni oynanış görüntülerinde, Lara Croft'un sadece bıçağını kullanmadığı, tırmanma baltasıyla, okunu kullanarak ve zaman zamanda yayı ile düşmanlarıyla boğuştuğu görülebiliyor.

Eidos Montreal tarafından geliştirilen Shadow of the Tomb Raider'da, oyun süresi yan görevlerle birlikte oldukça artacak. Antik Maya kıyametini konu alacak oyunda, şehirde gezerken etkileşime gireceğimiz karakterlerden Assassins Creed oyunlarında aşina olduğumuz gibi, görev alabileceğiz. Kurtarma ve keşif görevleri sonucunda yeni ekipmanlar ve daha fazla yetenek puanı kazanabileceğiz. Shadow of the Tomb Raider, 14 Eylül'de PS4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2018 22:54
Bu sahne hic yabancı gelmedi uncharted kokuyor resmen
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow of the Tomb Raider'da Lara Croft'un ölümcül bitirişleri
İlginizi Çekebilir