Shadow of the Tomb Raider'ın aksiyon dolu çıkış videosu

Ersin Kılıç 10.09.2018 - 10:54
Koş Lara koş!

Çıkış tarihine artık sayılı günler kalan Shadow of the Tomb Raider için yeni bir video daha yayınlandı. Son olarak fotoğraf modu için bir tanıtım videosu ile karşımıza çıkan oyunun bu çıkış videosunda, birçok aksiyon sahnesine de yer verildiğini görüyoruz. 

Shadow of the Tomb Raider'ın yeni videosu yayınlandı

Yayınlanan bu yeni videoya baktığımızda hikaye adına önemli sahneler dışında aksiyon sahnelerinin de tavan yaptığını görüyoruz. Ayrıca oyun boyunca Lara'nın ziyaret edeceği birçok mekana da çıkış videosunda yer verilmiş. Sadık dostu Jonah Maiava ile yine büyük bir maceraya atılacak olan Lara Croft'un yolu bu kez Güney Amerika'ya düşüyor.

Gizlenme öğelerinin ön plana çıkacağı Shadow of the Tomb Raider'da Doktor Dominguez‘in baş düşman olacağı açıklanmıştı. Oyun aynı zamanda videoda da gözüktüğü gibi Lara ve Trinity’nin atalar ile ilgili anahtar aradığı Cozumel’de (Meksika) başlıyor. Oyunun yayınlanan bu çıkış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Shadow of the Tomb Raider'ın 14 Eylül'de çıkacağını da hatırlatalım.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2024 11:41
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2018 17:55
Videonun oyunla ne alakası var anlamadım lütfen düzeltir misiniz Şu anda çıkış fragmanı yayınlandı zaten. Galaxy j8 incelemesinin bununla ne ilgisi var?
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.09.2018 17:51
güzel ama 3 seri de aynı :(
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow of the Tomb Raider'ın çıkış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir