Shadow of the Tomb Raider'ın ilk 15 dakikasında neler oluyor?

Ersin Kılıç 7.08.2018 - 11:42
Lara Croft yine zor durumda

Yenilenmiş bir şekilde karşımıza çıkan Tomb Raider serisinin son oyunu olan Shadow of the Tomb Raider için yeni bir video daha yayınlandı. Geçtiğimiz günlerde yapımının tamamlandığı açıklanan oyunun bu videosunda ise Lara Croft'un yeni macerasının ilk 15 dakikasına yer verilmiş. Tabi haber detaylarının ve doğal olarak yayınlanan videonun oyunun ilk dakikaları için Spoiler olacağını da hatırlatalım.

Shadow of the Tomb Raider'ın ilk 15 dakikası

Genel olarak ilk iki oyunun izinden giden bir oynanışa sahip olan Shadow of the Tomb Raider'ın bu videosunda öncelikle Lara Croft ve sadık dostu Jonah Maiava'yı görüyoruz. Düşmek üzere olan bir uçakta yer alan ikilinin yolu ayrılsa da olayların nasıl bu hale geldiğini görmek için 2 gün öncesine dönülüyor. Tabi 2 gün öncesinde de Lara Croft'u büyük bir çıkmaz içerisinde buluyoruz.

Gizlenme öğelerinin ön plana çıkacağı Shadow of the Tomb Raider'da Doktor Dominguez‘in baş düşman olacağı açıklanmıştı. Oyun aynı zamanda videoda da gözüktüğü gibi Lara ve Trinity’nin atalar ile ilgili anahtar aradığı Cozumel’de (Meksika) başlıyor. 

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 13:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2018 23:05
The Borders Of The Tomb Raider dan sonra çöktü bu oyun kim ne derse desin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow of the Tomb Raider'ın ilk 15 dakikası yayınlandı
İlginizi Çekebilir