Shadow of the Tomb Raider'ın köpek ve kedili fragmanı yayınlandı

Ahmet Özçilingir 27.08.2018 - 11:22
Cute Raider

Crystal Dynamics, Dünya Köpek Günü nedeniyle oldukça sevimli bir videonun altına imza attı. Shadow of the Tomb Raider'ın yaratıcılarından ibaresi ile açılış yapan videoda, Lara Croft'un yerine sevimli bir köpek, Croft'un azılı düşmanlarının yerine ise, farklı cinslerden kedi ve köpekler kullanıldı. Shadow of the Tomb Raider'ın tanıtım fragmanı, köpek ve kediler kullanılarak yeniden canlandırıldı.

Tomb Raider, dünya Köpek Günü'nü farklı kutladı

Tomb Raider, dünya Köpek Günü için oldukça eğlenceli ve sevimli bir video yayınlandı. tomb Raider ve PlayStation resmi Youtube kanlalrından yayınlanan videoda, Shadow of the tomb Raider'ın tanıtım fragmanı, kedi ve köpeklerle yeniden canlandırıldı. Bu Tomb Raider, orijinal Tomb Raider'a göre çok farklı. Düşmanlarını kandırmak için, üst düzey kandırma taktikleri kullanıyor. Yumak atmak gibi... Köpek Tomb Raider, yumakla kandırdığı kedi düşmanlarının dikkatini çekmeyi başarıyor ve hedefine bir adım daha yaklaşıyor. Dünya Köpek günü için yayınlanan bu eğlenceli videoyu, video oynatıcı üzerinden izleyebilirsiniz. 26 Ağustos dünya Köpek günü, 2004 yılından hayvan hakları saunucusu Collen Paige tarafından başlatılmışt. Yasal olarak sadece Amerika'nın New York eyaletinden kabul edilmiştir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 02:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.08.2018 10:23
Sırf saçma sapan playerınızı kullanmamak için source kodunuzdan youtube linki çıkarmak zorunda kalıyoruz. Eziyet etmeyi bırakın artık bize.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow of the Tomb Raider'ın köpek ve kedili fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir