Shadow of War'da internet bağlantısı zorunluluğu olacak

Furkan Güler 7.08.2017 - 10:12
Monolith'in yeni Orta Dünya oyunu Shadow of War'un market sistemine erişmek için internet gerekli.
Orta Dünya evrenine farklı bir bakış açısından bakarak bazı kesim oyuncuları kendinden soğutan, bazı oyuncuları ise kendine aşık eden Middle-earth: Shadow of Mordor, çıktığı dönemde başarılı satış rakamlarına ulaşmıştı. Serinin ikinci oyunu ise Shadow of War, tanıtıldığı ilk günden bu yana heyecan içerisinde bekleniyor.

Shadow of War'da internet bağlantısı zorunluluğu olacak
Geride bıraktığımız günlerde yeni oyun için, daha çok rekabetçi oyunlarda karşılaştığımız kutu ve market sistemi duyurulmuştu. Şimdi ise oyunda yer alan bu marketi kullanmak için normal olarak internet bağlantısı gerekliliği olduğu ortaya çıktı. Haber gündeme geldiğinde oyuncuların düşüncesi ilk olarak Shadow of War'u oynamak için internet bağlantısı zorunluluğu olacağı yönündeydi. Ancak Monolith yaptığı açıklamada, sadece markette yer alan mikro ödemeler için internet bağlantısı zorunluluğu olacağını belirtti.

Markette ise içerisinde özel eşyalar bulunan kutular ve ana karakterimiz için hızlı tecrübe puanı kazanmaya yönelik çözümler olacak. Diğer bir yandan ilk oyunda karşılaştığımız Nemesis sisteminin artık daha detaylı olacağını vurgulayan Monolith, ikinci oyunda Orc'lardan oluşan ordumuzu kurmanın çok zevkli olacağını belirtti.
Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2017 12:03
salaklara bak micro ödemeymiş senin aaaaa........ girsin micro ödeme firma gibi
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2017 15:39
sakin ol dostum fitgirl tam sana göre :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
matrix
matrix 7.08.2017 22:36
Haberin başlığını görünce, acayip gerildim ve bu oyunda bile bu varsa diye içimden geçirirken, haberin devamını okudum ve anladığım şu, marketi kullanmak için internet istiyor yani, oyunda özel eşya ıvır zıvır satacaklar ama internet olmadan bi işe yaramıyor anlamına geliyor. Böyleyse endişem içeriklerin kısırlaştırılması ve her standart dedikleri az içeriğin dışında oyunu oyun yapan şeylerin hepsinin parayla erişilecek olması vs...
Ama gel gelelim zaten markette satılan şey internet ister. Yani Deus Ex te bunu yaptı ve bir çok oyunda buna yakın şeyler var ve internetle erişilebilen şeyler. Tabi internetsiz yok olmuyor eğer hesap başka şeylere bağlı değilse vs..
Yani oyuna internetsiz girilemiyecekse tüylerim diken diken olur ve beklenen felaketin oyunculara çok erken geldiğini gösterir, ürkerim korkarım üstümü örtün sıcak bişeyler verin üşürüm.
Kalan Karakter: 300 Gönder
B777
B777 7.08.2017 19:53
Denuvo var, oyun içi ödeme var, zorunlu internet bağlantısı var... İnsan üzülüyor...
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2017 17:37
Anlaşıldı epic çöp kamiiing..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.08.2017 14:50
zorunluluk deyince insan diyor ki korsanlar kırsında rahat rahat oynayak......
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow of War'da internet bağlantısı zorunluluğu olacak
İlginizi Çekebilir