Shadow of War'dan Assassin's Creed göndermesi

Hakan Hervenik 6.10.2017 - 14:01
Hepimiz Assassin'iz...

Salı günü raflarda yerini alacak olan Middle-Earth: Shadow of War, içerisinde bir çok yapılacak şey bulunduruyor. Mordor'un altını üstüne getireceğimiz oyunda Orcları ordumuza ekleyebilir ya da Nemesis sistemi ile kurbanlarınızı tek tek avlayabilirsiniz.

Shadow of War'dan Assassin's Creed'e gönderme

PlayStation Lifestyle, paylaştığı bir video klipte Orcların arasında geçen bir muhabbette "Assassins" ve "Creed" kelimelerinin geçtiğini fark etmiş "I am an assassin!" ve "We all are! It's like a creed!" cümleleri geçen konuşmanın kabaca Türkçe karşılı ise "Ben bir suikastçiyim" "Hepimiz öyleyiz! Bu kardeşlik gibi bir şey!". Söylenenlere göre ise Monolith oyunun içerisine Ubisoft ile ilgili birden çok gönderme yerleştirmiş. Bunun sebebi ise de ilk oyunları olan Shadow of Mordor'un Assassin's Creed mekaniklerine benzemesi yüzünden çıkan tartışmalar.

Oyunun içerisine birden çok Easter Egg yerleştirildiği söylenen Shadow of War'da, bakalım Batman ile ilgili herhangi bir gönderme bulabilecek miyiz? Sonuçta dövüş mekaniklerinin Arkham serisine benzemesi yüzünden de bazı tartışmalar olmuştu.

Middle-Earth: Shadow of War, 10 Ekim'de Xbox One, PlayStation 4 ve PC'ye çıkıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 02:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.10.2017 15:16
goty asdasd
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow of War'dan Assassin's Creed göndermesi
İlginizi Çekebilir