Shadow of War'un başı derde girdi

Furkan Güler 5.10.2017 - 10:53
Geliştiriciler halen bir açıklama yapmadı.

İlk oyunu ile güzel bir oyuncu kitlesi toplayan Middle Earth: Shadow of Mordor, devam oyunu olan Middle Earth: Shadow of War ile tekrar oyuncuların karşısına çıkıyor. Talion ve Celebrimbor'un hikayesini anlatan oyun, Lord of the Rings evrenine farklı bir bakış atıyordu. 10 Ekim 2017 tarihinde piyasaya çıkacak olan Middle Earth: Shadow of War, söylenenlere göre Xbox dijital marketinden ön sipariş olarak satın alındığında oynanabilir hale geliyor. Reddit forumlarında başına gelen bu olayı anlatan bir oyuncu, iddiasını kanıtlamak için Middle Earth: Shadow of War'un Twitch yayınını yaptı. Tabii ki yayın dakikalar içerisinde durduruldu ancak oyuncu iddiasını kanıtlamış oldu. Muhtemelen kendisi şu anda Mordor'un karanlık toprak macerasına devam ediyordur.

Shadow of War'un Xbox One sürümüne erken erişilebiliyor

Oyunlar daha çıkmadan fiziksel kopyalarının sızdırıldığı oluyordu ancak dijital bir şekilde yanlışlıkla yayınlanan ilk oyun sanırım Middle Earth: Shadow of War oldu. İlk oyuna göre yeni mekanikler barındıran ikinci oyunda artık orclardan oluşan ordumuzu kurabileceğiz. Dövüş mekanikleri ve Nemesis sistemi ile dikkatleri üzerine toplayan seri, bakalım yeni oyununda bizleri şaşırtabilecek mi?

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 16:33
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.10.2017 11:46
ulan geçen konunun altına yazdım bu yorumu ben geçen haftadan izledim nerdeyse adam oyun içinden dünya kadar video çekip youtube atmıştı bulursam yazıcam kanal linkini bende diyorum bu millet nasıl oynuyor bu oyunu.Adam oyunu bitirdi biz 5 gün daha bekliycez
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow of War'un başı derde girdi
İlginizi Çekebilir