Shadow of War'un Orc kabilelerinden Mystic Tribe ile tanışın

Hakan Hervenik 20.09.2017 - 10:56
Necromancer Orclar oyuna ekleniyor.
Warner Bros. ve Monolith Productions bizi Shadow of War'a boğmaya devam ediyor. Dün akşam yayınlanan yeni bir video ile oyunda bulunan Orc kabilelerinden Mystic Tribe'ı tanıttı. Oyunun çıkısı sırasında Mordor'u aralarında paylaşan Orc'lar yedi kabileye ayrılmış durumda, şimdiye kadar bu kabilelerden beş tanesini açıklayan monolith, altıncı ile karşımızda.

Shadow of War'un yeni kabilesi Mystic Tribe ile tanışın

İlk olarak Terror Tribe ile karşımıza çıkan Orc kabileleri, sırası ile Machine Tribe, Marauder Tribe, Dark tribe ve Feral Tribe olarak tanıtıldı. Mystic Tribe olarak karşımıza çıkan yeni kabile, kara büyü ve kurban törenleri ile güçlenen bir grup. Yayınlanan videoya bakılırsa da ölüleri diriltebiliyor ve savaş sırasında kaybolup başka bir yerde belirebiliyorlar.  Diğer kabilelerde olduğu gibi Mystic Tribe'ın Orc'ları da Talion ve Celebrimbor'un kontrolü altına girebiliyor ve hikaye boyunca ordumuzda bize hizmet edebiliyor.

Yayınlanan Mystic Tribe'ın yeni videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Middle-earth: Shadow of War'ın çıkışı yakşaltı. Oyun 10 Ekim'de PlayStation 4, Xbox One ve PC'ye çıkış yapacak.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 23:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2017 16:09
Bu kadar detay onceden anlatiliyorsa adamlar salak degil, icerigi cok saglam demekki.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2017 16:01
hakikaten böyle dandik bir satış pazarlaması görmedim ubi ac origins ile ilgili hiçbirşey paylaşmadı adam gibi bunlar oyunun yarısını gösterdi youtube girerseniz hikaye görevleri bile var :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2017 11:24
Oyunun neredeyse hiç süprizi kalmadı. Herşeyi tanıttılar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadow of War'un Orc kabilelerinden Mystic Tribe ile tanışın
İlginizi Çekebilir