Shadowrun Returns Humble Bundle'da kısa süreliğine ücretsiz

Ahmet Özçilingir 22.06.2018 - 13:18
Kısa süreliğine!

Shadowrun Returns Deluxe kısa süreliğine Humble Bundle'da ücretsiz oldu. Kampanyanın bitmesine bir gün var. O yüzden Shadowrun Returns Deluxe'a ücretsiz olarak sahip olmak için acele etmek gerekiyor.

Shadowrun Returns Deluxe Humble Bundle'da ücretsiz

Cyberpunk 20177'nin çıkmasına görünen o ki daha uzun bir süre var. Oyun çıkana kadar Cyberpunk atmosferi açlığı çekiyorsanız Shadowrun Returns bu açlığınızı bir nebze olsun giderebilir. İki ve üç boyutlu bölüm tasarımlarının olduğu oyunda stratejik savaş sistemiyle düşmanlarınızı avlamaya çalışıyorsunuz. Örneğin gölgelerde saklandığınızda düşmanlarınız sizi görmüyor. Yakın ya da uzak düşmanlarda etkili olan karakterle, oynayış şeklinize uygun olanı seçebilirsiniz. Derin karakter gelişme sisteminin olduğu oyunda, oldukça güçlü düşmanlarla karşılaşabiliyorsunuz. Oyun kısa süreliğine Humble Bundle'da ücretsiz durumda kampanya bitmeden siteye üye olup oyunu ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Ücretsiz olan Shadowrun Returns Deluxe paket içeriği ise şu şekilde;

* Shadowrun Returns base game

* Shadowrun Returns Anthology DLC

* Shadowrun Returns Soundtrack DLC

Kısa süreliğine ücretsiz olan Shadowrun Returns Delux'a Humble Bundle üzerinden herhangi bir ücret ödemeden satın alabilirsiniz. 


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 12:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadowrun Returns Deluxe Humble Bundle'da ücretsiz oldu
İlginizi Çekebilir