Shadowrun üçlemesi konsollara geliyor

Murathan Özlü 21.04.2022 - 16:56
2013 yılında çıkan Shadowrun Returns ve sonrasında gelen 2 devam oyunu Shadowrun Üçlemesi adı altında konsollara çıkacak.

Shadowrun üçlemesi konsollara gelecek. Shadowrun serisinin ilk oyunu Shadowrun Returns 2013 yılında piyasaya çıkmış ve oldukça olumlu geri dönüş almıştı.  Hemen ardından çıkan Shadowrun: Dragonfall- Director's Cut ve Shadowrun: Hong Kong ile oyun sessizliğe gömülmüştü.  Oyunu geçtiğimiz yıl sadece Nintendo Switch için duyuran Paradox, dün bu üç ııyunun Shadowrun Trilogy: Console Edition adıyla bütün yeni nesil konsollar için hazırlandığını açıkladı.

Shadowrun üçlemesi konsollara bu yaz döneminde gelecek

Paradox, Shadowrun Trilogy'nin Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch için 21 Haziran'da piyasaya çıkacağını açıkladı.  Firmadan yapılan açıklamaya göre oyunlar yalnızca grafik açısından değil performans açısından da geliştirilecek ve klavye+ fare yerine konsol kumandalarına uygun hale getirilecek.

Shadowrun üçlemesi konsol
Shadowrun oyunları, Jordan Weisman'ın Tabletop Simülatörler için tasarladığı bir RPG oyunuydu. Ardından bahsi geçen oyunların geliştirme ekibine katılan Weisman, oyunun distopik bir bilimkurgu senaryosunda kurgulanmasına yardım etti. Tek kişilik sıra tabanlı bir rol yapma oyunu olan Shadowrun serisinde Cyberpunk teknolojisi ile büyü kullanımı iç içe.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 13:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadowrun üçlemesi konsollara geliyor
İlginizi Çekebilir