Shadowrun üçlemesi konsollara gelecek. Shadowrun serisinin ilk oyunu Shadowrun Returns 2013 yılında piyasaya çıkmış ve oldukça olumlu geri dönüş almıştı. Hemen ardından çıkan Shadowrun: Dragonfall- Director's Cut ve Shadowrun: Hong Kong ile oyun sessizliğe gömülmüştü. Oyunu geçtiğimiz yıl sadece Nintendo Switch için duyuran Paradox, dün bu üç ııyunun Shadowrun Trilogy: Console Edition adıyla bütün yeni nesil konsollar için hazırlandığını açıkladı.
Paradox, Shadowrun Trilogy'nin Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X/S ve Nintendo Switch için 21 Haziran'da piyasaya çıkacağını açıkladı. Firmadan yapılan açıklamaya göre oyunlar yalnızca grafik açısından değil performans açısından da geliştirilecek ve klavye+ fare yerine konsol kumandalarına uygun hale getirilecek.
AdBlock Plus ya da benzeri bir yazılım kullandığınızı fark etmiş bulunuyoruz. Bu yazılımlar sitemizin tüm özelliklerini kullanmanızı engellemektedir.
Siz de takdir edersiniz ki sitemizi hayatta tutabilmemiz için tek gelir kaynağımızı bu reklamlar oluşturmaktadır. Sitemizde sizleri rahatsız edecek reklamlara yer vermemeye çalışlıyoruz.
Bu sebeple Adblcok yazılımınızı sitemiz için durdurup hem bize destek olmanızı hem de birlikte daha güzel çalışmalara ve projelere imza atmamıza destek olmanızı rica ediyoruz.
Lütfen merlininkazani.com'u güvenilir siteler listenize ekleyin ya da sitemizde dolaşırken AdBlock yazılımınızı kapatın. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.