Shadows of Argus için yeni sinematik yayınlandı

Hakan Hervenik 24.08.2017 - 13:59
World of Warcraft: Legion'ın son güncellemesi olacak olan 7.3 için yeni bir sinematik yayınlandı.
Blizzard'ın dün gerçekleştirdiği Gamescom paneli, Blizzard hayranları için güzel bir akşam oldu. Önce Mei için yayınlanan duygusal Overwatch sinematiği, sorna Hearthstone'un Disney'e taş çıkartan müzikali ve sonra olarak da World of Warcraft'ın Argus çıkartmasını başlatan 7.3 güncellemesi.

Legion'a kendi ilacının tadına baktırmak için Argus'a gidiyoruz. Başlatacağımız istila ile savaşı Legion'ın kapısına götürüyoruz. Panelde anlatılanlar ile söyleyebiliriz ki savaş daha yeni başlıyor. World of Warcraft oyuncuları 7.3'e Velen'ın yanına giderek başlayacak. Burada, bir gemi ile gideceğimiz Argus'a düşüyoruz ve senaryolara geçiş yapıyoruz. Üç yeni bölgeye sahip olacak olan Argus, her hafta bu hikayelerden birini bize sunacak.

-1. Hafta: Argus'un istilası başlar. Krokuun hikayesinine adım atıyoruz. Army of the Light ile birlikte Legion'ın kalbine saldırıyoruz.
-2. Hafta: Krokuun hikayesini bitirip, yıkılmış Drenai şehri Mac'Aree'ye gidiyoruz. Burada Legion'ın diğer dünyalara geçmek için kullandığı geçitleri kullanıp yeni dünyalar keşfediyoruz.
-3.Hafta: Shadow of Argus hiakyesini bitirdikten sonra tüm World Questler açılıyor ve yeni zindan the Seat of the Triumvirate'i oynuyuyoruz.

Argus'a geldiğimiz gemi olan Vindicaar, aynı zamanda operasyon üssümüz oluyor. Burada, inkeeper, mailbox, meslek eğitmenleri, Dalaran'a portal, tamir, görev veren NPC'ler ve yeni Netherlight Crucible NPC'si bulunacak.

Yayınlanan yeni sinematiği aşağıdan izleyebilirsiniz. 7.3: Shadows of Argus, 29 Ağustos'da geliyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 18:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shadows of Argus için yeni sinematik yayınlandı
İlginizi Çekebilir