Cameron Monaghan, Shameless dizisinden ayrılacağını duyurdu

Ersin Kılıç 9.10.2018 - 10:16
Emmy Rossum'dan sonra bir ayrılık haberi daha geldi

Bir uyarlama olmasına rağmen tüm dünyada oldukça büyük bir hayran kitlesine de sahip olan Shameless dizisinden bir ayrılık haberi daha geldi. Seride Ian Gallagher karakterini canlandıran Cameron Monaghan, hali hazırda 9.sezonu devam eden diziden ayrılacağını resmen duyurdu.

Cameron Monaghan, Shameless dizisinden ayrılıyor

Üstelik bu ayrılık çok daha kısa bir süre zarfında olacak. Gelen açıklamalara bakacak olursak Ian Gallagher karakterine sadece birkaç bölüm sonra veda edeceğiz. Konuyla ilgili Instagram hesabından bir açıklama yapan Cameron Monaghan, 10 yıldır bu proje içerisinde olduğunu ve bu nedenle oldukça mutlu olduğunu dile getirmiş. Dizi projesine bir ergen olarak başladığını ve yıllar geçtikçe burada bir arkadaşlıktan öte aile olduklarını belirten Monaghan, tabi ki hem dizi ekibi hem de izleyicilere teşekkür etmiş.

Hatırlarsanız sezon başında Emmy Rossum'dan da benzer bir haber gelmişti. Rossum yaptığı açıklama ile birlikte 9.sezonun kendisi için son sezon olacağını açıklamıştı. Biraz temposu düşen Shameless'ın bu ayrılıklar sonrasında nasıl bir hikaye ile ilerleyeceğini ise tabi ki merak ediyoruz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 08:02
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 9.10.2018 22:02
çok sevdiğim bir dizi , üzülmedim değil
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shameless dizisinde yaprak dökümü devam ediyor
İlginizi Çekebilir