Shameless dizisinin dokuzuncu sezon tarihi nihayet belli oldu

Furkan Güler 8.06.2018 - 14:38
Gallagher ailesinin başı dertten kurtulmuyor.

Dizi sektörünün en renkli yapımlarından bir tanesi olan Shameless'tan sevindirici haber geldi. Shameless hayranı izleyiciler için Showtime, yeni bir video yayınladı. Dizinin yayınlandığı kanal olan Showtime, videoda Shameless'ta gerçekleşen önemli son olayları güzel bir kolaj haline getirmiş. Ayrıca yapımcılar videoda Shameless'ın dokuzuncu sezonunun 9 Eylül tarihinde yayınlanacağını duyurdu. Sekizinci sezonuyla birlikte reyting rekorları kıran Shameless, Amerika'da aynı Game of Thrones gibi büyük bir izleyici kitlesine hitap ediyor.

Shameless dizisinin yeni sezonu 9 Eylül tarihinde yayınlanacak

Normalde İngiliz dizisinden uyarlama olan Shameless'ın Amerikan versiyonu, İngiliz versiyonunu çoktan geride bıraktı. Sekizinci sezonda Gallagher ailesinin üyelerini bir çıkmazda bırakan senaristler, özellikle Frank ve Fiona karakterine yoğunlaşmıştı. Önceki sezonlarda Carl karakterini ön plana çıkartan yapımcılar, bu sayede ailenin tüm üyelerini izleyicilere sevdirmişti. Diğer bir yandan Debbie'nin başına gelenlerin yeni sezonda nasıl işleneceği de merak konusu olmuş durumda. Emmy Rossum, William H. Macy, Cameron Monaghan gibi oyuncuların yer aldığı dizi, ülkemizde de büyük bir hayran kitlesine sahip. Dizi için yayınlanan videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 30.04.2024 04:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.06.2018 10:14
Bizim Aile dizisinin çakması bu, bir çok sahneyi Bizim Aile dizisinden almışlar. Böylesine güzel bir dram dizisini komedi yapmışlar birde. Kınıyorum. :D Ahahahaha
oXelight
oXelight 10.06.2018 03:19
Şaşırtıcı!!! Kimse atlamamış :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shameless dizisinin 9. sezonu için gösterim tarihi verildi
İlginizi Çekebilir