Shameless dizisinin onbirinci sezon tarihi açıklandı

Özgür Deveci 15.10.2020 - 12:20
Showtime'ın başarılı yapımlarından biri olan Shameless dizisi, onbirinci sezonuyla ekranlara veda ediyor. Detaylar haberimizde!

Showtime'ın başarılı yapımlarından biri olan Shameless dizisi, onbirinci sezonuyla ekranlara veda ediyor. Dizinin resmi Twitter hesabından yapılan bir paylaşımla final sezonunun 6 Aralık Pazar günü yayınlanacağı duyuruldu. İlk olarak 2011 yılında hayatımıza giren komedi dizisi, yayın hayatı boyunca kanalın en çok izlenen TV programlarından biri haline geldi.

Paul Abbott tarafından yaratılan ve eleştirmenler tarafından övgüler alan dizi, Amerika'da yüksek reyting dereceleri elde etti. Değişik kategorilerde ödüller alan ve defalarca Emmy'e aday gösterilen dizinin misafir oyuncusu Joan Cusack, 2015 Emmy Ödülleri'nde komedi dalında En İyi Misafir Kadın Oyuncu ödülünü kazandı. Haftalık 5,7 milyon ortalama izleyiciye ulaşan dizinin 10. sezon finali 26 Ocak 2020 tarihinde yayınlanmıştı.

Shameless dizisinin onbirinci sezon tarihi açıklandı

Shameless dizisinin onbirinci sezonu 6 Aralık Pazar günü yayınlanacak

Yayınlanan bir basın açıklamasına göre, dizinin onbirinci sezonu Gallagher ailesi ve Güney Yakası'nı, COVID-19 küresel salgınıyla bir dönüm noktasına taşıyacak. Frank (William H. Macy) alkol ve uyuşturucunun neden olduğu alacakaranlık dönemlerinde kendi ölümüyle ve aile bağlarıyla yüzleşirken, Lip (Jeremy Allen White) ailenin yeni reisi olma umuduyla mücadele edecek. Geçtiğimiz sezon finalinde nihayet evlendiklerini gördüğümüz Ian (Cameron  Monaghan) ve Mickey (Noel Fisher) kararlı bir ilişki içerisinde olmanın kurallarını ve sorumluluklarını sorgularken, Deborah (Emma Kenney) kişiliğini ve bekar anneliğini kucaklayacak. Carl (Ethan Cutkosky) polis teşkilatında yeni bir kariyer planı yaparken, Kevin (Steve Howey) ve V (Shanola Hampton), Güney Yakası'nda yaşamaya değip değmeyeceğine karar vermekte zorlanacak.

Paul Abbott tarafından yaratılan dizi, John Wells Productions ve Warner Bros. Television ile birlikte Bonanza Productions tarafından çekiliyor. John Wells'in Amerikan televizyonları için geliştirdiği dizinin baş yapımcıları arasında Wells, Nancy M. Pimental, Joe Lawson, Iain MacDonald ve Michael Hissrich bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ise William H. Macy, Jeremy Allen White, Ethan Cutkosky, Shanola Hampton, Steve Howey, Emma Kenney, Cameron Monaghan, Christian Isaiah, Noel Fisher ve Kate Miner gibi ünlü isimler yer alıyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 05:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.10.2020 22:41
şu dizi netflixe gelse süper olur ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shameless dizisinin onbirinci sezon tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir