Shameless uyarlamasından ilk fragman geldi

Ersin Kılıç 5.08.2017 - 00:09
Benzer sahnelere sahip olan bu ilk fragmanda dizinin nasıl bir tempoda ilerleyeceği de kendini belli etmiş.
Esasen bir İngiliz dizisinden uyarlama olmasına karşın Amerikan versiyonu çok daha büyük bir ses getiren Shameless dizisinin ülkemizde çekilecek versiyonu uzun zamandır gündemi meşgul ediyor bildiğiniz gibi. Son olarak Bizim Hikaye adı ile yayınlanacağı belirtilen ve karakter isimleri belli olan diziden ilk fragman geldi.

Dizinin bu ilk fragmanına baktığımızda Shameless dizisinden bazı kesitler de görüyoruz. Süt'e su katılması ya da çamaşır makinesinin kapağına dayanan sandalye gibi sahneler oldukça tanıdık geliyor. Tabi bu bir uyarlama olacağı için ve ülkemizdeki dizi sürelerini de hesaba katarsak uzun bakışmalara hazır olmamız gerektiğini de söyleyebiliriz. Ayrıca fragmandaki müzik kullanımı ve işleyiş ile daha çok drama şeklinde ilerleyeceğini de işaret ediyor. Tabi Shameless dizisi de içten içe bir drama ama bu kadar kör göze parmak basılan bir şekilde işlemiyor.

Kadrosunda Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan'a, Nesrin Cevadzade, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Pınar Töre, Berkay Akın, Evrim Doğan, İsmail Karagöz, Korhan Fırat, Mehmetcan Mincinozlu, Alp Akar, Zeynep Selimoğlu ve Ömer Sevgi gibi isimleri barındırıyor. Dizinin ilk fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Güncelleme:
Fox TV, kendi hesabından alınmasına karşın videonun başka sitelerde oynatılmasını engellemiş. Videonun üzerine tıklayarak direk Youtub'dan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 19
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 01:39
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2017 13:01
rezalet bildigin tipik turk dizisi yapmislar yine
Kalan Karakter: 300 Gönder
ozgurivgen
ozgurivgen 6.08.2017 12:11
Bizde bu senaryolar hep vardı zaten neden başka ülkeden uyarlama yaptılar anlamadım. zengin erkek fakir kıza aşık olur. fakir kız da onu reddeder. zengin erkek ailesini hiçe sayıp inadına kızın peşinden gider. kız da nedense sürekli kaçar. zaten bizim ülkenin insanının karakteriyle alakası olmayan insan tipleri. herkes bizim insanımızın ne olduğunu ve nasıl davranacağını biliyor. bu tarz senaryolar zaten hiç gerçekçi değil.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2017 10:12
video kaldırılmış oha daha başlamadan adamaları yayından kaldırmışlar :D
Taurrnil Stormael
Taurrnil Stormael 6.08.2017 09:52
Kaldırılma değil içeriğin bağlantıyla başka bir sitede açılmasını engellemişler. Bu da yeni moda oldu.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 6.08.2017 03:15
yahu ilk defa dedim bişeyler olacak galiba canım ülkemde ama yine fiyasko yine fiyasko uyarlama yapıyorsunuz nerede o güzel eğlenceli başlangıç şarkısı baştan kaybettiniz yazık gerçekten çok yazık başka söz bulamıyorum özgün yapımlar çıkarmayı bırakın uyarlama yapmaktan bile aciz durumdayız!
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.08.2017 23:38
shameless ı izlemem bilmem hikayesini dair ama bildiğim komik olduğu bizim hikayemizin yapımcısı neden böyle bir şey yapma gereği duydu ve yeterince acıtasyon olması yetmedimi yerli dizilerde acaba.. ??
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shameless uyarlamasından ilk fragman geldi
İlginizi Çekebilir