Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings yeni fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 25.06.2021 - 14:51
Marvel Faz 4 filmleri içerisinde ilk duraklarımızdan biri olan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı.

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filmi için yeni bir fragman daha yayınlandı. Marvel Sinematik Evreni'nin Faz 4 filmleri arasında yer alan ve Türkçe'ye Shang Chi ve 10 Yüzük Efsanesiolarak çevrilen filmin MCU'nun en farklı filmlerinden biri olacağını söyleyebiliriz. İlk olarak 7 Mayıs 2021'de gösterime girmesi planlanan film Covid-19 salgını sebebi ile ertelenmiş ve 3 Eylül 2021 vizyon tarihini almıştı. 

Marvel Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings fragmanı yayınlandı

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings için yayınlanan yeni fragmana baktığımızda hem hikaye adına birçok detaya hem de bazı sürprizlere yer verdiğini görüyoruz. Öncelikle fragmanda yine birçok aksiyon sahnesi bulunuyor. Bu fragmanda filmin Martian Arts (Dövüş sanatları) dışında bir o kadar da Mystic Arts içereceğini de görüyoruz. Ayrıca sonlara doğru eğer başka bir sürpriz değil ise 2008 yılında çıkan Hulk filminde gördüğümüz Abomination'ı görüyoruz. Yine fragmanın sonunda Fing Fang Foom'a benzeyen ejderha benzeri bir yaratık da dikkat çekiyor. Bu iki ayrıntı ile birlikte filmin çok daha büyük sürprizlere kapı aralalayacağını söyleyebiliriz.

Daha önce Tekan ve Kim's Convenience gibi yapımlarda boy gösteren Simu Liu'nun başrolde yer aldığı filmde bu oyuncuya Tony Leung (Wenwu), Awkwafina (Katy), Michelle Yeoh (Jiang Nan), Fala Chen (Jiang Li), Meng’er Zhang (Xilaing) ve Florian Munteanu (Razor Fist) gibi isimler eşlik edecek. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise Destin Daniel Cretton yer alıyor.Tony Leung tarafından canlandırılacak olan Wenwu karakterinin MCu tarafındaki önemi de oldukça büyük. Daha önce Iron man 3'te bir sahtekar olarak resmedilen Mandarin, bu film ile birlikte gerçek versiyonu ile birlikte karşımıza çıkmış olacak. Ayrıca fragmana baktığımızda günümüz dışında geçmişe dair önemli sahnelerin filmde yer alacağını da görüyoruz. 

Filmde babası tarafından acımasız bir suikastçı olarak yetiştirilen Shang-Chi'nin hikayesine odaklanılacak. Babasının oldukça güçlü ve ölümsüz bir büyücü olması sebebiyle eğitimi sırasında simya ve insan üstü güç kazanması şeklinde eğitilen Shang-Chi, onun emellerini öğrendikten sonra fragmanda da görüldüğü üzere himayesinden kaçacak. Sonrasında ise karakterin geçmişi ile yüzleşmesine ve tabi ki babasına karşı duruşuna tanıklık edeceğiz. 

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings yeni fragmanı yayınlandı

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 04:55
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings yeni fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir