Shazam! filminden fragman geldi demek isterdik ama gelmedi

Nagihan Selin İnce 1.04.2018 - 21:11
Yönetmen troll olunca işte...

Bugün saçma sapan şakalara arkadaşlarınızdan maruz kalmadıysanız bile Netflix gibi büyük isimler bile tanıtımları için 1 Nisan'ı kullandı. Yani bir şekilde mutlaka 1 Nisan şakasına denk gelmek zorunda kaldık. İşte onlardan biri de DC Genişletilmiş Evreni'nin beklenen filmlerinden olan Shazam! için filmin yönetmeni David F. Sandberg  twitter üzerinden paylaştığı tanıtım fragmanı.

Shazam! yönetmeni takipçilerine tanıtım fragmanı ile şaka yaptı

Yönetmenin ne kadar geyik bir insan olduğunu bilen takipçiler tam da 1 Nisan gününde paylaşılan videonun gerçek olmadığını daha ilk saniyesinden anlamış olmalılar ama insan bekliyor işte... Shazam! henüz yapım aşamasında ve hayranların gerçek bir tanıtım fragmanı için beklemesi gerekecek gibi görünüyor. 

1970lerde televizyonda yayınlanan Shazam! serisinden karelere sahip olan video için müzik olarak AC/DC - Thunderstruck kullanılmış. Gerçek olmasa da oldukça eğlenceli bir video. Filmin yönetmeni daha önce de twitter hesabından sahte bir Shazam! senaryo sayfası paylaşmış ve yine heyecanla bir haber bekleyen hayranları trollemişti, paylaştığı sayfa Shazam ile Superman'in dövüştüğü bir anı anlatıyordu. Zachary Levi’ı başrolünde izleyeceğimiz film 2019 yılında vizyona girecek. 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 05:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2018 12:25
film çıksa ne çıkmasa ne dc nin yaptığı şuanki işler,10 15 sne önceki süperkahraman filmleri tadında,tv de denk geldiğin zaman izlerdin küçükken hiçbir heyecan hissetmezdin aynı öyle çok yazık
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2018 10:18
16:22 Ne mi yükselttik? Sen Kara Şövalye'yi izlemedin herhalde. Aldığı puanlarda sahte. DC karakteri Batman, nasıl oluyor da DC den bağımsız kalıyor? Bu film serisi ile alakası yok, orası zaten kesin. Pasif dediğin Batman, izleyicinin görmek istediği Batman. Gerçi sorun sadece Batman de değil.
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2018 16:22
13.33 nolan batmani dc ile alakasız bi batman. Ne yükselttiniz o seriyi arkadaş. Karakterler alakasız batman kolunu kaldırana kadar yemediği dayak kalmadı onun filminde.
MK Okuru
MK Okuru 2.04.2018 13:33
Aslında öyle değil, filmden öte, izleyiciye çizgi roman okuyormuş hissi yaşatmaya çalışıyorlar fakat bu konuda bile Guardians of the Galaxy ile, marvel bir adım önde. Tabii ayrıca Christopher Nolan'ın Batman'i faktörü de var. Ben Affleck, inşaat işçisi olarak bile çalıştırılmamalı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shazam! filminden fragman geldi demek isterdik ama gelmedi
İlginizi Çekebilir