Shazam filminden yeni bir tanıtım videosu geldi

Ersin Kılıç 12.02.2019 - 10:01
Shazam işle tanışın!

Beklentilerin yüksek olduğu Shazam filmi için yeni bir tanıtım videosu daha yayınlandı. Tonlaması ve genel atmosferine baktığımızda eğlenceli olacağından neredeyse emin olduğumuz Shazam'ın bu videosunda hem oyuncu yorumlarına hem de filmden sahnelere yer verilmiş.

Shazam filminden yeni bir tanıtım videosu geldi

Zachary Levi'nin baş rolde yer aldığı Shazam filminin bu yeni videosunda Levi dışında çocuk oyuncu Asher Angel'ın yorumlarına da yer verilmiş. Karakterin Shazam olma hikayesini dinlediğimiz bu videoda ayrıca filmin kötü adamı olan Dr. Thaddeus Sivana karakterine ait sahneler de görüyoruz. Yeri gelmişken filmde Superman sahnesinin olup olmayacağı henüz belli değil. Yani bu konuda dedikodular olsa da firmadan henüz bir doğrulama gelmedi.

David F. Sandberg tarafından yönetilen filmin çekimleri 3.5 ay sürmüştü. Chuck dizisi ile hatırlayacağımız Zachary Levi'nin Shazam karakterine hayat verdiği filmde ayrıca Mark Strong, Adam Brody, Ross Butler ve Michelle Borth gibi oyuncular da bulunuyor. DC'nin en önemli karakterlerinden biri olan Shazam filminin 5 Nisan 2019'da gösterime gireceğini de hatırlatalım. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shazam filminden yeni bir tanıtım videosu geldi
İlginizi Çekebilir