Shazam filminin vizyon tarihi belli oldu!

Hakan Hervenik 13.01.2018 - 03:05
SHAZAM!

Shazam filmi artık vizyon tarihine kavuştu. DC sinematik evreninin merakla beklenen filmleri arasında yer alan Shazam, 5 Nisan 2019'da vizyona girecek. Başrolünde Zachary Levi'nin yer aldığı Shazam filminin yönetmen koltuğunda tartışmalı isim David F. Sandberg oturuyor. Warner Bros.'un DC'nin gidişatından memnun olmaması ve Justice League'in başarısız olması da yeni yönetmen üzerinde epey bir baskı kurmuş durumda. Bakalım kendisinden bekleneni fazlası ile verebilecek mi? Shazam! 5 Nisan 2019'da vizyonda.

Shazam ne zaman vizyona girecek?

Shazam filminin vizyon tarihi belli oldu!

Shazam kimdir?

Shazam, Fawcott Comics tarafından 1939 yılında Bill Parker tarafından ilk olarak Captain Thunder adıyla tanıtılan bir karakterdir. Başta 6 farklı güce sahip olan 6 kahraman olarak düşünülse de daha sonra vazgeçilmiş. Daha sonra, Fawcett Comics çizerlerinden birisi Captain Marvelous ismini öneriyor ve daha sonra bu isim kısaltarak Captain Marvel ismiyle yoluna devam ediyor.

Karakterin başlangıç hikayesi ise şöyledir: Billy Batson'ın ailesi Black Adam tarafından öldürülür. Aradan zaman geçer ve Batson bir şekilde hayatına devam eder. Shazam isimli bir büyücü tarafından kaçırılan Batson, bu büyücünün güçlerini kendisine vermesi sonucu Captain Marvel haline gelir.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 02:53
Kalan Karakter: 300 Gönder
ElTurco34
ElTurco34 13.01.2018 04:37
superman e telefon kulubesi bunada yıldırım vermişler şazem derdi süper güce sahip olurdu film çıkarsa giderim bu film izlenir
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shazam filminin vizyon tarihi belli oldu!
İlginizi Çekebilir