Shazam'ın yönetmeni Instagram'da Batman ile karakteri tanıttı

Hakan Hervenik 28.11.2017 - 11:37
Batman'in kabusu: Shazam.

DC evreninin çiçeği burnunda yönetmeni David F. Sanberg, kendini Shazam'a kaptırmış durumda. Instagram profilinde Shazam ile ilgili paylaşımlar yapan yönetmen, Superman/Batman: Public Enemies isimli animasyon filminde bulunan ve Batman v. Superman: Dawn of Justice'da bulunan iki sahneyi birleştirerek ShazamBatman'in kabusu olarak göstermiş. Ortaya eğlenceli bir video çıkmış. Profilinde yayınladığı videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Shazam, 5 Nisan 2019'da vizyona girecek.

Shazam kimdir?

Shazam, Fawcott Comics tarafından 1939 yılında Bill Parker tarafından ilk olarak Captain Thunder adıyla tanıtılan bir karakterdir. Başta 6 farklı güce sahip olan 6 kahraman olarak düşünülse de daha sonra vazgeçilmiş. Daha sonra, Fawcett Comics çizerlerinden birisi Captain Marvelous ismini öneriyor ve daha sonra bu isim kısaltarak Captain Marvel ismiyle yoluna devam ediyor.

Karakterin başlangıç hikayesi ise şöyledir: Billy Batson'ın ailesi Black Adam tarafından öldürülür. Aradan zaman geçer ve Batson bir şekilde hayatına devam eder. Shazam isimli bir büyücü tarafından kaçırılan Batson, bu büyücünün güçlerini kendisine vermesi sonucu Captain Marvel haline gelir.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 17:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
Ghost86
Ghost86 18.01.2018 21:06
Ne kadar zorlama, basit bir hikayesi varmış öyle yaa. Büyücü bunu kaçırmış da güçlerini buna vermiş falan... Ya birinin üstüne kimyasal atık düşer kahraman kesilir başımıza, ya birini zehirli böcek kıtlar ya da ahan bunun gibi kaçırılır sonra başına artık ne gelmişse orasını bilmem büyücü kahraman falan olur. Süper uydurma güçleri olmadan inandığı değerler ve prensipleri adına insani gücüyle birşeylerle savaşanlar asıl kahramandır bence. Şu süper kahraman zımbırtıları çocuk masalı gibi geliyor artık. Marvel evreninden Punisher'a var, dc'den de Batman'e. Gerisi traş. Gerçi Batman'i de filmlerde iyice Iron Man'e çevirdiler ama neyse.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 29.11.2017 17:49
batson demişki batSIN bu dünya batmanla kapışayımda ünüm artsın demiş :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.11.2017 21:42
Anlamadığım şey neden Batman'le kavga etsin ? Ponysmasher'ı kastediyorum burada, Shazam Justice League'de zaten Batman daha Justice League adam akıllı kurulmadan herkesle mi neredeyse kavga etmiş olacak ?

Soyadı bile BATSON :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shazam'ın yönetmeni Instagram'da karakteri tanıttı
İlginizi Çekebilir