She-Hulk, Moon Knight ve Ms. Marvel serileri duyuruldu!

Ersin Kılıç 25.08.2019 - 00:46
Marvel saflarına yeni diziler katılıyor

Şu sıralar Spider-man karmaşası ile başı ağrıyan Marvel, her şeye rağmen yeni film ve dizi duyurularına devam ediyor. Geçtiğimiz aylarda düzenlenen Comic Con fuarında hem yeni fazın filmleri duyurulmuş, hem de Loki, Wanda & Vision, Haweye ve Winter Soldier and Falcon gibi dizilerin duyuruları ile karşılaşmıştık. Hala devam etmekte olan D23 etkinliğinde ise Marvel kanadından yeni dizi projeleri duyuruldu.

Marvel stüdyosu She-Hulk, Moon Knight ve Ms. Marvel serilerini onayladı

Kevin Feige yaptığı açıklama ile birlikte She-Hulk, Moon Knight ve Ms. Marvel dizilerinin yapım aşamasında olduğunu duyurdu. Her 3 proje de tahmin edileceği ve diğer dizilerde olduğu gibi Disney'in yayın platformu Disney+ sistemine gelecek. Ayrıca Ms. Marvel karakterinin filmlerde de boy gösterebileceği belirtilmiş. Zaten daha önceden ortaya çıkan dedikodularda karakterin ismi hep filmler için geçiyordu. Anlaşılan Ms. Marvel film ve diziler arasındaki bağlantıyı üstlenen karakterlerden birisi olacak.

Yapım aşamasında olan bu dizilerin ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil. Diziler için yayınlanan logolar ise şu şekilde;

She-Hulk, Moon Knight ve Ms. Marvel serileri duyuruldu!


Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 16:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
She-Hulk, Moon Knight ve Ms. Marvel serileri duyuruldu!
İlginizi Çekebilir