Shenmue 3 hakkında yeni bilgiler edindik

İsmet Ergül 4.12.2015 - 12:38
Oyunun hikayesi ve boyutu hakkında açıklamalar
Sega Dreamcast’in altın çocuğu, parlayan yıldızı olan Shenmue’nun üçüncü oyununun hayran bağışları ile geliştirildiğinin haberini sizlere daha önce vermiştik. Oyunun yapımcısı ve yönetmeni olan Yu Suzuki, Shenmue 3’ün hayranların istediği gibi olmasına özen gösterirken, oyunun yapımı ve atmosferi için Çin’e de gittiğini belirtiyor.

‘Shenmue için Çin’e has atmosferi vermek, oyunculara ilk iki oyundaki atmosferi ve oynanışı geliştirerek sunmak çok önemli. Çin’de geçirdiğim vakitte Shenmue’ye eklenebilecek içerikler için araştırmalar yaptım ve yapmaya da devam edeceğim. Chuapp X 2015’te serinin hayranlarına ve ziyaretçilere Shenmue 3’ün yapımı hakkında bilgiler vermeye çalıştığımda aldığım geri dönüş beni fazlasıyla mutlu etti.’ Açıklamasını yapan Yu Suzuki, serinin üçüncü oyununun ikinci oyununun kaldığı yerden devam edeceğini de belirtti.

Suzuki’ye göre Shenmue ilk iki oyunu da kapsayarak toplamda 11 bölüm olacak ve serinin üçüncü oyunu Shenmue 2’nin bittiği yerden, yani beşinci bölümde başlayacak. Bu demek oluyor ki Yu Suzuki belki de bizlere ileride Shenmue 4’ü bile sunabilir.

‘Oyunun akışı, gidişatı ile birlikte aynı zaman Unreal Engine 4 üzerinde de araştırmalara ve çalışmalara devam ediyoruz. 15 sene öncesiyle şimdiki durumlar tamamen farklı. Elimizde olan imkanlarla, cihazlarla Shenmue 3’ü günümüz şartlarındaki en iyi duruma getirmek için hevesle çalışıyoruz. Hem konsept çalışmalarımız hem de programlamalarımız ile Shenmue 3 fazlasıyla canlı bir şekilde karşınıza gelecek. Hazır olun.’, açıklamasını yapan Suzuki aynı zamanda oyunun dövüş sistemini de eskisi sistemde olup çok daha gelişmiş olduğunu belirtti.

Aklıma Ryo her geldiğince cüzdanıma ve Dreamcast ilanlarına bakarken, Shenmue 3 hakkında böyle haberler almak beni oldukça mutlu etti.  Şimdilik tam bir çıkış tarihi belli olmasa da 2017’de PlayStation 4 ve Microsoft Windows için gelmesi bekleniyor.

Shenmue 3 hakkında yeni bilgiler edindik
Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 3.05.2024 11:52
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2015 13:42
Pu Allah cezanızı versin oyunmu bu be yıl 2016 olacak grafiklere bak.Şenmueymiş adında hayır yok şer var.İnşallah iptal edilir.Bıktık artık Sonynin osuruktan oyunlarından.Nerede yeni İPler nerde AAA yapımlar.Allah Sonynin belasını versin amin.
MK Okuru
MK Okuru 7.12.2015 16:17
Hasta. Git tedavi ol.
agg1401
agg1401 7.12.2015 10:43
Dostum ben koca koca grafiklerden tırsıyorum, bırakta zevkimizin içine etme.
MK Okuru
MK Okuru 5.12.2015 14:22
''Pu Allah cezanızı versin oyunmu bu be yıl 2016 olacak grafiklere bak.Şenmueymiş adında hayır yok şer var.İnşallah iptal edilir.Bıktık artık Sonynin osuruktan oyunlarından.Nerede yeni İPler nerde AAA yapımlar.Allah Sonynin belasını versin amin.''


Dedi ergenus...
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shenmue 3 hakkında yeni bilgiler edindik
İlginizi Çekebilir