Shenmue 3 için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı

Ahmet Özçilingir 11.11.2019 - 11:54
Shenmue severlerin gözleri yaşlı!

Shenmue 3 için artık geri sayım başladı. Uzun yıllar süren Shenmue 3 bekleyişi 19 Kasım'da son buluyor. Efsanenin devam halkasında Ryu'nun intikam hikayesinin ardındaki sır perdesini aralamaya çalışacağız. Yeni videoda balık tutma kıyafet değiştirme gibi yeni dinamikler göze çarpıyor.  Yayınlanan yeni oynanış görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz.    

Shenmue 3 için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı

"Babasının ölümünün intikamını almaya kararlı 18 yaşındaki Japon dövüş sanatçısı Ryo Hazuki olarak oynayın. Epik Shenmue serisinin bu üçüncü kısmında Ryo, babasının katilinin çok istediği bir eser olan Phoenix Aynası'nın ardındaki gizemi çözmek istemektedir. Bu serüveni onu Çin kırsalında, heyecanla dolu güzel doğal bölgelerin yoğun bir temsilini içeren yerlere götürüyor. Ryo'nun macerası onu şehirlerden ve dağ köylerinden geçiriyor ve buralarda eğitimini ilerletiyor, kumarda şansını deniyor, rekabetçi oyunlar oynuyor ve yarı zamanlı işlerde çalışırken Phoenix Aynası'nın ardındaki gerçeği keşfetmeye çalışıyor."

Shenmue 3 PC ve PlayStation 4 için 19 Kasım'da yayınlanacak. Shenmue 3 PC platformunda Epic Games Store'da yayınlanacak. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 06:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shenmue 3 için yeni bir oynanış videosu daha yayınlandı
İlginizi Çekebilir