Shenmue 3'ün bağışçıları hala oyunun Steam sürümüne sahip olamadı

Furkan Güler 23.09.2019 - 11:37
Oyuncular tedirgin.

Eski nesil oyuncuların heyecanla beklediği Shenmue 3 kanadında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Kickstarter kampanyası olarak başlayan proje, sonrasında Sony'nin desteği ile yatırımcı bulmuştu. Oyunu PC platformunda Steam'e çıkartacağını açıklayan YsNet, sonrasında oyunun Epic Store'da da olacağını belirtmişti. Ancak oyuna bağış yapan oyuncuların bir kısmı, oyunun Steam sürümünü alacaklarını bildiklerinden bağış yapmıştı.

Shenmue 3'ün bağışçıları hala oyunun Steam sürümüne sahip olamadı

Fakat söz verildiği gibi oyunun Steam sürümü hala oyuncuların ellerine geçmedi. Geliştiriciler, bu durum için özür dilerken, durumun Valve'dan kaynaklandığına dair açıklama yaptı. Şimdi ise yapılan yeni açıklamaya göre yapımcılar, 3 Eylül'den sonra bağış yapanların parasını eğer oyuncular isterse geri verecek. Bakalım Valve ile YsNet arasında yaşanan bu anlaşmazlık çözülecek mi? Son olarak yıllardır beklenen Shenmue 3'ün oyun açıklaması ise şu şekilde;

Babasının ölümünün intikamını almaya kararlı 18 yaşındaki Japon dövüş sanatçısı Ryo Hazuki olarak oynayın. Epik Shenmue serisinin bu üçüncü kısmında Ryo, babasının katilinin çok istediği bir eser olan Phoenix Aynası'nın ardındaki gizemi çözmek istemektedir. Bu serüveni onu Çin kırsalında, heyecanla dolu güzel doğal bölgelerin yoğun bir temsilini içeren yerlere götürüyor. Ryo'nun macerası onu şehirlerden ve dağ köylerinden geçiriyor ve buralarda eğitimini ilerletiyor, kumarda şansını deniyor, rekabetçi oyunlar oynuyor ve yarı zamanlı işlerde çalışırken Phoenix Aynası'nın ardındaki gerçeği keşfetmeye çalışıyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shenmue 3'ün bağışçıları hala oyunun Steam sürümüne sahip olamadı
İlginizi Çekebilir