Sherlock Holmes: Chapter One için ilk resmi oyun fragmanı yayınlandı

Merlinin Kazanı 24.03.2021 - 14:21
Sherlock Holmes: Chapter One için oyunun mekanikleri hakkında bilgi veren ilk resmi oyun fragmanı Frogwares tarafından yayınlandı.

Frogwares, Sherlock Holmes: Chapter One için ilk resmi oyun fragmanını yayınladı. Bu fragman size oyunun grafikleri ve oyun mekaniği hakkında bir fikir verecektir.

Sherlock Holmes: Chapter One için ilk resmi oyun fragmanı yayınlandı

Sherlock Holmes: Chapter One, üçüncü şahıs, açık dünya hikayesine dayalı bir dedektif gerilim yapımı. Oyun, dünyaca ünlü dedektifin kişisel hikayesinde bir ön bölüm görevi görüyor; Hangi olayların Sherlock'un bugün pek çok kişinin bildiği ikonik dedektif olmasına yol açmış olabileceğine dair fikir edinebilmek açısından iyi bir çalışma olmuş.

Sherlock Holmes: Chapter One, 2021'de PC platformuna gelecek.

Aşağıda Frogwares'in sitesinde bulunan bir grup röportajının tercümesini de bulabilirsiniz. Oyun hakkında sizlere daha çok bilgi verecektir.

Oyun ne kadar büyük olacak ve kaç vakayı kapsayacak? Bir öncekine benzer sadece beş küçük durum mu? Ya da belki büyük, uzun bir dava?

Oyunda 5 ana görev var, hepsi tek bir kesintisiz hikaye ile bağlantılı ve ayrıca 30'dan fazla yan görevimiz var ve bazıları ana görevler kadar büyük. Ayrıca, ana hikayeyi geçmenin yaklaşık 12 ila 15 saat, oyunda olan her şeyi görmek istiyorsanız belki 40 ila 50 saat süreceğini söyleyebilirim.

Oyun yalnızca Sherlock'un annesinin ölümüyle ilgili gizem üzerine mi odaklanacak? Yoksa yol boyunca başa çıkmamız gereken küçük gizemlerimiz de olacak mı?

Sherlock, gerçekten de annesi hakkındaki gerçeği öğrenme hedefiyle hareket ediyor - bu onun ana arayış için motivasyon kaynağı. Kendisinin gerçek bir dedektif olduğunu herkese kanıtlamak istediğini de unutmayın, bu nedenle adada meydana gelen herhangi bir olayı - ya da isterseniz yan görevleri - araştırmaya heveslidir. Ve hepsi farklı hikayeler sunuyor, bazıları Sherlock, Jon ve geçmişleriyle bağlantılıyken, diğerleri adadaki insanlar ve dolaplarındaki iskeletler etrafında dönüyor.

Sherlock Holmes: Chapter One için ilk resmi oyun fragmanı yayınlandı

Oyun çok doğrusal mı, yoksa hangi görevleri ne zaman (bir dereceye kadar) yapacağımız konusunda seçeneklerimiz olacak mı? Dünyayı keşfetmekte ne kadar özgürüz?

Bu açık bir dünya oyunudur, bu yüzden ilk ana görevi tamamladıktan sonra adayı keşfetmekte ve kendi başınıza yeni görevler bulmakta özgür olacaksınız. Elbette, ne yapacağınızı ve ne zaman yapacağınızı seçmek size kalmış. Yani hem ana hem de yan içerikle uğraşmakta özgürsünüz.

Sherlock bu sefer kılık değiştirmiş kostüm giyecek mi?

Evet! Kılık değiştirme, Chapter One'ın büyük bir parçasıdır ve elinizdeki diğer birçok beceriyle sinerji yaratır, ancak bunun hakkında daha sonra konuşacağız. Oynarken yeni kıyafetler bulabilir veya satın alabilirsiniz. Farklı sosyal grupların güvenini kazanmanıza, kapalı alanlara erişim sağlamanıza veya Sherlock'unuzun görünümünü özelleştirmenize yardımcı olurlar. Yeni kıyafetler, şapkalar, gözlükler alabilir, yüz kıllarını değiştirebilir, hatta daha yaşlı görünmeniz gerekiyorsa morluklar ve kırışıklıklar uygulayabilirsiniz.

Sherlock Holmes: Chapter One için ilk resmi oyun fragmanı yayınlandı

Konağı dekore edebileceğimizi okudum, böylece mobilya ve kıyafet alışverişi yapabilecek miyiz yoksa oynadıkça kilidi açılacak mı?

İkisi de. Bazılarını ödül olarak bulabilir veya kazanabilirsiniz veya bazen bunları yerel satıcılardan satın almanız gerekir.

Oyunun davalar için birden fazla sonucu olacak mı yoksa önceki gibi sonlar mı olacak?

Ah evet, kesinlikle! Tüm ana görevler ve çoğu yan görev, ahlaki seçimlerinize bağlı olarak farklı sonuçlara sahip olacaktır. Ve tabii ki oyunun kendisi birkaç farklı son sunacak.

Sadece bulmacaları çözmeye mi odaklanacak yoksa Sherlock'un biraz kavga ettiğini mi göreceğiz?

Uh, Sherlock'un da biraz kavga ettiğini göreceğiz, burada hikaye için mantıklı. 21 yaşındaki Sherlock'umuzun eski halinden çok daha kibirli ve pervasız olduğunu unutmayın, bu yüzden evet, bazen size saldırdıklarında suçlularla savaşmanız gerekecek ve ellerinizi temiz tutmak için Sherlock'un gözlem becerilerini kullanabilirsiniz. Ancak şehirdeki rastgele insanlara saldıramayacaksınız, çünkü Sherlock'un karakterine uymadığını düşünüyoruz.

Oyunu ne zaman görmeyi bekleyebiliriz ve seslendirme kadrosunda kim var?

Dürüst olacağım, henüz size oynanışı göstermeye hazır değiliz. Seslendirme kadrosuna gelince, Alex Jordan'ın Sherlock Holmes'umuz ve Wil Coban'ın Jonathan'ımız olduğunu duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Karakterlerimizi yaşatmak için harika bir iş çıkardılar!

Batan Şehir yapısının ne kadarı olacak? Soruşturmalar doğrusal bir şekilde yürütülecek mi yoksa hata yapmakta ve yanlış kişiyi suçlu ilan etmekte özgür olacağız?

Evet, örneğin Sherlock Holmes Suçları ve Cezaları gibi kesinlikle yanlış kişiyi suçlayabilirsiniz. Her ana görevde birkaç farklı şüpheliniz olacak ve genellikle suçtan ikisinin de sorumlu olabileceği sonucuna varabilirsiniz. Kaç tane ipucu bulduğunuza ve bunların bağlamını nasıl yorumladığınıza ve onları nasıl bir araya getirdiğinize bağlıdır. Yani araştırmanızı başarısızlığa uğratmanız mümkün, ancak hikaye ne olursa olsun devam edecek.

Bu arada, şüphelinizin suçlu olduğunu düşünseniz bile, yine de ondan kurtulmalarına izin verebilirsiniz, çünkü, bilmiyorum, belki yaptıkları için cezalandırılmayı hak ettiklerine inanmıyorsunuzdur. Sana kalmış.

Yan görevlere gelince, bunlar genellikle biraz daha doğrusaldır, ancak yine de birçok çıkarım, ahlaki seçim ve tabii ki ilginç hikayeler sunarlar.

Işınlanan Watson seçeneği olacak mı? Eski oyunlarda siz ondan uzaklaşırken hareketsiz durması, arkanı dönmesi ve BOOM, tam karşınızda durması hoşuma gitti. Bunu özlüyorum.

Watson, oyunda bile olmadığını düşünürsek Sherlock Holmes: Chapter One'da ışınlanırsa oldukça şok edici olacağını tahmin ediyorum.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 11:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 19:46
Bu oyun benim gözümde şimdiden hit oldu.Eski versiyonunu oynadığım için firmanın neler yapabileceğini biliyorum.Sabırsızlıkla bekliyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 24.03.2021 17:26
Oyunu ne hale getirmişler böyle? Oyun aksiyon macera gizlilik türüne dönmüş neredeyse. Umarım davaları çözme önceki oyunlardaki kadar detaylı olur.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sherlock Holmes: Chapter One için ilk resmi oyun fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir