Sherlock Holmes Chapter One oynanış videosu yayınlandı

Ersin Kılıç 12.02.2021 - 12:04
Yapım ekibi ünlü dedektifi bir kez daha kontrol edeceğimiz Sherlock Holmes Chapter One için oynanış videosu yayınlandı

Ukrayna'lı yapım ekibi Frogwares tarafından geliştirilen Sherlock Holmes Chapter One, ünlü dedektifi bir kez daha kontrolümüze bırakacak. Arthur Conan Doyle'un ünlü serisinden esinlenen oyun için kısa bir oynanış videosu yayınlandı. Bu videoda oyunun geçeceği mekanların yanı sıra oynanış anlamındaki dinamikleri de görme şansına erişiyoruz.

Sherlock Holmes Chapter One için kısa bir video geldi

Sherlock Holmes Chapter One, 25 Mayıs'ta PC, Xbox Series X, Xbox One, PlayStation 5 ve PlayStation 4 için rafları süsleyecek. Bu kısa oynanış videosunda bazı dövüş sahnelerinin yanı sıra Sherlock Holmes'un ünlü dedektiflik özelliklerine de yer verildiğini görüyoruz. İnceleme yapacağı anlarda farklı bir görüşe sahip olan Holmes, etraftaki her objeyi kendi kıvrak zekası ile yorumlayıp oyuncuya bir nevi ipuçları vermeye devam edecek. Yine bu videonun sonunda farklı cinayetlere de yer verildiğini görüyoruz.

Unreal Engine 4 grafik motoru ile geliştirilen ve Türkçe dil desteğine de sahip olan Sherlock Holmes Chapter One için yayınlanan oynanış videosuna ve oyun hakkındaki bilgilere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Sherlock olarak bu açık dünya dedektiflik macerasında verdiğin kararlarla namın yürüyecek. Aldatmaca, şiddet ve çıkarımlar, elinde olan yeteneklerin sadece bazıları. Gizemli yardımcın ve akıl danıştığın arkadaşın Jon da yanında. İster sorunları çözmek için kaba kuvvet kullan, istersen de aklını kullanarak zaaflarını tespit ettiğin düşmanlarının bir adım önünde ol. Araştırmacı yeteneklerini güçlendirdikçe hangi durumun ne gerektirdiğine karar ver. Geçmişinle yüzleşerek kaderinde yazan efsaneye dönüşme zamanın geldi.

Sherlock, Sherlock Olmadan Önce

Yetişkinliğe geçiş aşamasında genç bir süvari olan Sherlock ile daha önce hiçbir oyunda veya hikâyede olmayan yollarla itibar kazanacaksın. Efsane olmadan önceki genç kibrini ve saflığını hiç görmemiştik. Artık bu zamanları yaşayacaksın.

Küresel Soruşturma

Bir sonraki ipucunun nereden geleceğini asla bilemezsin. Gerçeğin peşinde, ipuçlarını, dedikoduları, kılık değiştirmeyi, etiketleri ve belirlenmiş kanıtları kullanarak şehri keşfet ve aklında sağlam bir dava kur.

Sakinliğini Koru

Silahlar bir yere kadar yardımcı olur, ancak havalı tarzını korumak için yapabileceğin şeyler de var. Düşmanın zaaflarını parlak gözlem yeteneklerinle ortaya çıkar veya ortamın şartlarından faydalanarak düşmanı ellerini kirletmeden alt et.

Farklı Bir Jon

John Watson'dan önce, en yakın ve tek arkadaşın olan farklı bir Jon vardı. Sahiden, kimdi o?

Kararan Bir Gelgit

19 yüzyılda geçen, hareketli ancak cennet hariç her yere benzeyen bir Akdeniz adası. Adalıların geleneklerine bağlı olması ve yabancıları dışlaması senin işini daha da zorlaştırırken, politik yozlaşma ve suçlar tavan yapmış durumda.

Hakikat ve Yalanlar

Her hikâyenin iki yüzü vardır ve gururlu adalılar da farklı bir hakikat ve adalet algısına sahip. Gerçeği ortaya çıkarmanın yarardan çok zararı olup olmadığına karar vermek ve nasıl bir insana dönüşeceğini belirlemek sana kalmış.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 09:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 21:23
Bir önceki yaptıkları sherlock oyununu epik ücretsiz vermişti.Oyunu çok keyif alarak oynadım.Bulmacaları çözmek icin kullanılan metodlar çok gerceğe yakın ve ustaca hazırlanmıştı.Bu oyunun iyi olacağına inanıyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 14:21
Önceki seriden daha canlı bir dünyaya sahip görünüyor. Oynanır.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.02.2021 13:19
Tutmaz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sherlock Holmes Chapter One oynanış videosu yayınlandı
İlginizi Çekebilir