Sherlock dizisi ne zaman ve ne şekilde geri dönüyor?

Furkan Güler 2.02.2018 - 01:58
Dizinin yapımcısından açıklama geldi.

Benedict Cumberbatch ile birlikle ünlenen Sherlock dizisinden yeni haberler var! BBC’nin popüler dizisi Sherlock’un ortak yapımcılarından olan Mark Gatiss, beşinci sezon ile konuşurken yeni sezonun 2020’den önce gelmeyeceğini belirtti. Aynı zamanda seride Mycroft Holmes karakterini canlandıran Gatiss, geride bıraktığımız gün yaptığı bir röportajda, Sherlock’un diğer yapımcısı Steven Moffat ile birlikte yeni Dracula dizisi üzerinde çalıştıklarını ve yeni dizinin kendilerinin iki yıl meşgul edeceklerini açıkladı. Sherlock ile ilgili herhangi bir şey yapmayı düşünmediklerini söyleyen Gatiss, ayrıca beşinci sezon hakkında herhangi bir fikirlerinin olmadıklarını da açıkladı.

Sherlock, 2020 yılından sonra karşımıza çıkacak

Konu ile bağlantılı olarak ise Steven Moffat, kimsenin Sherlock’a kapısını kapatmadığını ancak yakın zamanda diziyi yapmayacaklarının altını çizdi. Daha öncesinde de dizinin başrol oyuncusu Benedict Cumberbatch, diziye ara vermek istediğini ve uzun bir süre başka projelere yönelmek istediğini söylemişti. 

Son olarak Doctor Strange rolü ile sevenlerinin karşısına çıkan başarılı oyuncu, bakalım ne zaman Sherlock dizine dönmeyi isteyecek?

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 09:26
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.02.2018 01:41
Haberi okurken kafamda sherlock jeneriği çaldı ulan allahsızlar 2020 ne ya
Kalan Karakter: 300 Gönder
Luke Skywalker
Luke Skywalker 2.02.2018 12:20
Nedense hep bu diziden diğer projeleri kadar önemli değilmiş gibi bahsediyorlar?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Sherlock ne zaman geri dönüyor?
İlginizi Çekebilir