Shin Megami Tensei V ve SMT 3 Remaster duyuruldu

Ersin Kılıç 21.07.2020 - 10:49
Son gerçekleşen Nintendo Direct sunumunda Atlus'un efsane RPG serisinin yeni oyunu Shin Megami Tensei V ile birlikte 3.oyunun Remaster sürümü de duyuruldu.

Atlus firmasının en sevilen RPG serisinin yeni oyunu Shin Megami Tenseri V dün gerçekleşen Nintendo Direct sunumunda duyuruldu. 2021 yılı içerisinde Nintendo Switch konsolu için özel olarak çıkacağı belirtilen 5. oyun dışında serinin belki de en sevilen oyunu olan Shin Megami Tensei 3'ün Remaster sürümünün duyurusu da yapıldı.

Shin Megami Tensei V, Nintendo Switch'e geliyor

Sinematik bir duyuru videosu ile karşımıza çıkan Shin Megami Tensei V oyunundan aslında ilk olarak 2017 yılında bahsedilmişti. O zaman sadece Nintendo Switch için bir Shin Megami Tensei oyunu yapıldığını öğrenmiştik. Aradan geçen bu kadar süreden sonra serinin ana oyununun Nintendo Switch için geleceği de duyurulmuş oldu. Shin Megami Tensei serisi Atlus için ve JRPG sevenler için oldukça önemli diyebiliriz. Nitekim geçtiğimiz yıllarda tekrar popüler olan Persona serisinin de Shin Megami Tensei serisinin yan oyunları olarak söyleyebiliriz.

Kısa bir video yayınlanan oyun ile ilgili henüz detaylı bir bilgi paylaşılmadı. Nocturne (SMT3) ve 4. oyunun yönetmenliğini de yapan Kazuyuki Yamai'nin bir kez daha ekip lideri olduğu oyunun bu videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Shin Megami Tensei V dışında Atlus, Nintendo Switch ve Playstation 4 için Shin Megami Tensei 3 oyununun Remaster sürümünü de duyurdu. Serinin en sevilen yapımlarından biri olan Shin Megami Tensei 3: Nocturne ilk olarak 2003 yılında Playstation 2 konsolu için çıkmıştı. Remaster sürümü ile birlikte daha iyi görseller ve çözünürlük ile karşımıza çıkacağını söyleyebiliriz.

29 Ekim'de Japonya'da çıkacak oyunun batıya da bu yıl içerisinde geleceği belirtilmiş. Oyunun duyuru videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 08:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2020 20:46
Yemin ediyorum şu Atlus ta 1 gr akıl yok. bu adamlar oyunlarını niye bütün platformlarda yayınlamıyorlar ki? deli gibi bi fan kitlesi var, persona 4 bile 13 yıl sonra ancak pc ye çıktı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shin Megami Tensei V ve SMT 3 Remaster duyuruldu
İlginizi Çekebilir