Shogun 2: Total War'a çift DLC birden

Murat Halilbeyoğlu 1.12.2011 - 10:41
Kan gövdeyi götürecek
SEGA, Total War: SHOGUN 2'nin üçüncü ve dördüncü DLC'lerinin bugünden itibaren indirilebileceğini duyurdu.

Total War: Shogun 2 seferi için suikast ve rüşvet sanatları ustası, güçlü ve gizemli Hattori klanını bugünden itibaren açabileceksiniz. Şimdiye kadarki en güçlü savaş alanı ninjalarını, ekstra tarihi savaş senaryosu, ekstra zırh ve Avatarınız için ekstra XP içeren Hattori Clan, hem tek kişilik veya çoklu oyuncu seferlerinde, hem de online savaşlarda kullanılabilecek. Bu DLC paketi orijinal olarak Shogun 2 Limited Edition versiyonunda bulunuyordu.

Total War: Shogun 2 ‘Blood Pack’ de bugün indirilmeye sunuldu. Yetişkinlere yönelik bu içerik gerçek Seven Samurai stilinde kopan kafa ve uzuvlar, silahlar ve savaş alanında bolca kan efektleri gibi özellikler ekliyor. Bu DLC ile kuvvetlerinin tüfek veya top ile düşmanda parçalar koparabilecekler.

Shogun 2: Total War'a çift DLC birden
Hattori Clan Pack, önceden yalnızca Total War: SHOGUN 2 Limited Edition için mevcut olan dört özelliğin tümünü içeriyor:

-Hattori klanı Iga-ryu ninjutsu, yani yakın dövüş yeteneklerinin ve gerilla tekniklerinin benzersiz birleşiminin ustalarından oluşuyor. Bu yeni oyun-içi fraksiyonunu tek kişilik veya çoklu oyuncu sefer modlarında, özel ve çoklu oyuncu savaşlarında kullanabilirsiniz. Bu fraksiyonda en güçlü savaş alanı ninjaları bulunuyor.

-Nagashino Savaşı (tarihi senaryo) 1575 yılında Oda ve Tokugawa klanlarının ittifak kurarak efsanevi Takeda klanına karşı savaşmalarına sahne olmuştu. Nihayetinde Takeda yenilmişti, ama her Total War savaşında olduğu gibi burada da üç fraksiyondan birini seçecek ve tarihi ister tekrarlayabilecek, ister baştan yazabileceksiniz!

Shogun 2: Total War'a çift DLC birden
-Avatarınız için özel zırh – bu eksiksiz zırh seti sayesinde Generalinizin avatarı savaş alanında tüm dikkatleri üzerine çekecek ve sizi düşman ashigaru birimlerinin moralini etkileyen Bad Omen yardımcısıyla ödüllendirerek online savaşlarda avantaj sağlayacak

-Avatarınız için ekstra XP – Generalinizin avatarını daha yüksek seviyeden başlatın ve özel yetenek veya kişilik özelliği üzerinde harcayabileceğiniz bir geliştirme puanına anında sahip olacaksınız.

Total War savaş motoru, savaşın vahşetini yansıtmak üzere elden geçirildi. Yeni animasyonlar sayesinde Samurayınız düşman ordusunu arkasında kan ve kopmuş uzuvlarla kaplı bir yol bırakarak yarabilecek

Total War: SHOGUN 2 Blood Pack gerçek zamanlı savaşlara yeni görsel efektler eklemektedir:

-Kopan kafa ve uzuvlar
-Birim modellerinde, ekipmanda ve zeminde kan efektleri
-Top ve tüfek atışları sonucunda dağılan vücutlar
-Silah temasıyla fışkıran kanlar
-Yeni parçalanma ve kan sesleri
-Kameraya kan sıçraması efekti

Blood Pack görsel efektleri oyunun ayarlar menüsünden açılıp kapatılabilecek.

Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 23:10
Kalan Karakter: 300 Gönder
Shogun 2: Total War'a çift DLC birden
İlginizi Çekebilir