SICAK SICAK: Yeni DOOM'dan ilk bilgiler!

Emin Çıtak 15.06.2015 - 05:32
Bethesda açılışı efsaneyle yaptı
Ve Bethesda'nın konferansı DOOM ile başladı. id Software önce tek kişilik oyundan ardından da çoklu oyunculu kısımdan ardı ardına iki video gösterdi.

Özellikle tek kişilik bölümde hayli etkileyici sahneler gördük.

SICAK SICAK: Yeni DOOM'dan ilk bilgiler!
İlk olarak oyun gerçekten çok güzel görünüyor. id Tech 6, bir önceki oyun motorunun hatalarını tekrar etmeyecek gibi.

Diğer bir dikkat çeken nokta aksiyon seviyesinin inanılmaz yüksek olmasıydı. Aksiyon sizi hızlı bir şekilde içine alıyor ve bir anda biterek o bilindik Doom tedirginliğini veriyor. Üstelik gösterilen demoda tertereden, pompalı tüfeğe kadar bir çok silah gösterildi. Silahların tepkileri ve vuruş hissi tam tadında görünüyor.

Bazen düşmana ateş ettiğinizde parlamaya başlıyor ve yakın mesafeye gelip vahşice bir sonu onlara yaşatıyorsunuz. Bitiriş hareketleri oldukça çeşitli ve Doom bu yönüyle bile dikkatleri üzerine toplayacaktır.

Quake tabanlı çoklu oyuncu kısımdaysa en dikkat çekici nokta ise artık oyunda co-op özelliği. Co-op yeterince cazip gelmediyse tanıtılan başka bir özellik sizi kendine çekebilir: Kendi bölümünüzü tasarlama.

İşte Doom'dan anlık olarak ilk bilgiler böyle. Oyunun şu an için videosu olmadığı için ekleyemiyoruz (canlı yayın) ama geldiği zaman yine Merlin sayfalarında göreceksiniz.
Yorumlar 11
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 12:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.07.2015 09:14
silah seslerininin bass şiddeti kuvvetli olsun gerisi yalan Stellseries de duzgun çalışması kafi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.07.2015 11:09
oyunu niye beğenmediğinizi anlamıyorum.bence oldukça güzel olmuş ama insanlar beğenmemekte serbesttir.bütün serilerini bitirmiş biri olarak modern oyun anlayışını gayet başarılı bir şekilde yansıtmıştır.daha iyisini yapabilen yaptın bakalım.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2015 22:01
açıkçası painkiller serious sam tarzı geri dönerse çok çok sevinirim. bıktım artık saçmasapan abd kahramanlığı yaptığımız oyunlardan şöyle bol bol aksiyonun dibine vuralım dooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 15.06.2015 21:12
ne Doom dan haberiniz var ne grafik teknolojilerinden, bi yürüyün gidin. Youtube hakkını zerre veremiyor, canlı canlı hd izlemiş biri olarak dibim düştü benim, inanılır gibi değil oyunun altında yatan teknoloji.

Kalan Karakter: 300 Gönder
nerobianco
nerobianco 15.06.2015 18:59
doom değil ancak painkiller olur bu oyun .
Kalan Karakter: 300 Gönder
SICAK SICAK: Yeni DOOM'dan ilk bilgiler!
İlginizi Çekebilir